NaslovnicaVijestiPredsjednik Lyona poslao upozorenje Liverpoolu nakon propalog transfera Nabila Fekira!

Predsjednik Lyona poslao upozorenje Liverpoolu nakon propalog transfera Nabila Fekira!

Predsjednik Lyona Jean Michel Aulas konačno se oglasio povodom propalog transfera zvijezde njegovog kluba Nabila Fekira u Liverpool, poručivši kako je to privuklo pažnju još nekoliko velikih klubova.

Predsjednik Lyona upozorio Liverpool

Ranije ovog mjeseca Fekir je bio na korak od odlaska na Anfield za 60 miliona eura, čak je pristao i na uslove koje su mu čelnici ‘Redsa’ nudili, ali do transfera nije došlo. Liverpool je odustao od njegove kupovine u posljednjem trenutku, odnosno nakon ljekarskih pregleda.

[su_bet365_100bonus]

Unatoč tome što je Fekirov agent prošlog tjedna priznao kako bi se ponovo mogao postići dogovor sa Liverpoolom, Aulas je izjavio kako će sada konkurencija biti puno veća, te dodao kako će mu pronaći najveći klub za nastavak karijere. U intervjuu za RT France, on je rekao: “Fekir je trebao otići u Liverpool, dao sam zeleno svjetlo, ali transfer se nije dogodio jer su čekali predugo. Nabil je izuzetan igrač, potpuno jedinstven. Propali transfer u Liverpool je privukao interes drugih klubova, sve je moguće. Moj cilj je zadržati ga, ali uvijek sam slušao što igrači žele, oni su mi poput sinova. Nadam se da će ostati, ali ukoliko zaista želi otići, pronaći ćemo mu najveći klub.”

Nabil Fekir je trenutno sa ostalim reprezentativcima Francuske u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, gdje je njegov tim jedan od favorita za osvajanje titule. ‘Trikolori’ su se uspjeli kvalificirati u osminu finala nakon pobjeda protiv Australije i Perua, te će u posljednjem kolu grupne faze igrati protiv Danske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!