NaslovnicaVijestiPredsjednik Lyona potvrdio u koji klub Lacazette odlazi ovog ljeta

Predsjednik Lyona potvrdio u koji klub Lacazette odlazi ovog ljeta

Predsjednik Lyona Jean Michel Aulas potvrdio je da je postignut usmeni dogovor između Atletico Madrida i Alexandrea Lacazettea, koji će po svemu sudeći ovog ljeta postati novi igrač madridskog kluba.

Predsjednik Lyona potvrdio da Lacazette odlazi u Atletico Madrid

25-godišnjak, koji igra sjajno ove sezone, već je prije par dana priznao da će ovo biti njegova posljednja u dresu Lyona.

“Alex je postigao usmeni dogovor sa Atletico Madridom, ali još uvijek ništa nije gotovo, jer moramo sačekati da se ukine ban madridskom klubu kako bi mogao dovesti igrača”, rekao je Aulas za L’Equipe.

“Prihvatili smo Alexov zahtjev da pregovara sa ovim klubom, ali s druge strane, mi imamo pravo postaviti uvjete kakve god želimo.”

Lacazette je ukupno skupio 275 nastupa za klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru, te je postigao 129 gola i upisao 43 asistencije. Ovu sezonu je završio kao drugi strijelac francuskog prvenstva sa 28 golova, iza Edinsona Cavanija koji je postigao 35 golova.

Hoće li doći do transfera u španjolsku prijestolnicu ovog ljeta, ostaje da vidimo. Podsjećamo, FIFA je zabranila ‘Rojiblancosima’ dovođenje novih igrača nakon što su prekršili pravila transfera za igrače mlađe od 16 godina.

Atletico se žalio na tu odluku Arbitražnom sudu za sport, koji će konačnu odluku donijeti krajem ovog mjeseca.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!