NaslovnicaVijestiPredsjednik Nice otkrio što će se dogoditi sa Balotellijem sljedećeg ljeta

Predsjednik Nice otkrio što će se dogoditi sa Balotellijem sljedećeg ljeta

Predsjednik Nice Jean-Pierre Rivere otkrio je kako napadač i zvijezda njegovog tima Mario Balotelli neće napustiti klub besplatno sljedećeg ljeta.

Balotelli napušta Nicu

On je u intervjuu za RMC rekao da, iako pregovori oko produženja Balotellijevog ugovora još uvijek nisu počeli, ukoliko talijanski reprezentativac bude odlazio, neće otići bez ikakve odštete.

Mario je u sjajnoj formi ove sezone, koja mu je najbolja u karijeri kada su u pitanju golovi. Postigao ih je ukupno 22 u svim takmičenjima, od čega 20 u francuskom prvenstvu, gdje se njegov tim nalazi na sedmom mjestu i ima 42 osvojena boda. Njegova karijera je bila ispunjena velikim brojem skandala, ali on se u posljednje dvije sezone u potpunosti smirio, toliko da su mnogi talijanski mediji počeli pisati kako bi se mogao vratiti u reprezentaciju Italije, kao i u Seriju A, te su navodno za njegove usluge zainteresovani Napoli i Juventus.

Rivere je rekao: “Što se tiče Balotellija, bit će teško zadržati ga. Imao je dvije dobre sezone sa nama i sazrio je tokom tog perioda. On je igrač koji zasigurno želi krenuti dalje. Još uvijek nismo razgovarali sa Minom Raiolom (njegovim agentom). On neće otići bez odštete, to bi bilo van svake pameti. Morat ćemo razgovarati sa njim, šansa da ode je veća nego šansa da ostane i sljedeće sezone.”

[su_bonus]

Ova izjava je potpuna suprotnost od izjave Mina Raiole, koji je ranije ovog mjeseca rekao da bi njegov klijent mogao otići ‘besplatno’ na kraju sezone.

“Mario je spreman na povratak u Italiju ili Englesku”, rekao je Raiola za Rai Sport, te dodao: “On je sazrio i jedan je od deset najboljih napadača na svijetu, te je talijanski napadač broj jedan. Vrijedi 100 miliona eura, ali će otići za siću.”

27-godišnjak je u Nicu stigao besplatno iz Liverpoola u ljeto 2016. godine, i od tada je ukupno za francuski klub upisao 77 nastupa u svim takmičenjima, postigao 33 gola i podijelio osam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!