NaslovnicaVijestiPredsjednik Poljske slavio sa igračima Legije

Predsjednik Poljske slavio sa igračima Legije

Predsjednik Poljske Andrzej Duda, proslavio je sa igračima Legije pobjedu nad Sportingom u poslednjem kolu Lige prvaka i plasman u Ligu Europe.

predsjednik

Legija se u Ligu prvaka vratila poslije 21 godine, a u Skupini F je zauzela treće mjesto pa će se na proljeće natjecati u Ligi Europe.

Ekipa iz Varšave je pred posljednje kolo imala samo bod, pa joj je za plasman u nokaut fazu Lige Europe bila potrebna pobjeda protiv Sportinga.

Legija je u tome i uspjela, pobijedila je s 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Guilherme u 30. minuti na asistenciju Prijovića.

“Činjenica da je predsjednik Duda došao u našu svlačionicu nakon utakmice znači da smo stvarno napravili nešto posebno. Nikad ga ranije nisam sreo. Atmosfera u svlačionici je bila odlična, predsjednik je čak pjevao s nama”, rekao je Prijović.

Prijović je naveo da je da je njegova momčad uspjela preživjeti “skupinu smrti” u kojoj su osim Sportinga bili i Borussia iz Dortmunda i Real Madrid.

“Počeli smo vrlo loše, primali smo dosta golova, bili smo previše uplašeni, previše smo respektovali protivnike. Učili smo iz bolnih lekcija, odrasli smo kao tim. Najgora je bila prva utakmica protiv Borussije koju smo izgubili sa 6:0 kod kuće, bio je to šamar. Ali, onda smo se probudili i na kraju preživjeli skupinu smrti. Ovo je stvarno super “, rekao je švicarski nogometaš srpskog porijekla.

Prijović je zadovoljan i svojim partijama.

“Ovo je definitivno jedan od najboljih perioda u mom životu. Igrao sam Ligu prvaka prvi put, postigao sam dva gola Borusiji i, na kraju, sam pomogao svom timu da pobijedimo Sporting”, rekao je Prijović.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!