NaslovnicaVijestiPredsjednik Reala razočaran ponudom za Benzemu: Kako vas nije sram?!

Predsjednik Reala razočaran ponudom za Benzemu: Kako vas nije sram?!

U Realu već neko vrijeme pate zbog loše forme Karima Benzeme. Navijači Reala žele da Francuz napustiti klub što je prije moguće. Čak i oni koji su odgovorni za transfere u Realu ne bi imali ništa protiv odlaska Benzeme. Benzema već ima nekoliko ponuda, ali sada je na adresu Reala stigla i prva zvanična ponuda za njega.

Predsjednik Reala

Arsenal je klub koji je poslao prvu zvaničnu ponudu, a španjolski Diaro Gol je otkrio koliko su spremni platiti iz londonskog kluba za ovaj transfer – a transfer iznosi 45 milijuna eura. To je ono što Arsene Wenger trener Arsenala spreman ponuditi za igrača koji već neko vrijeme nije u formi. Osim toga, moramo dodati da je Wenger veliki fan Benzeme.

>> Transfer glasine: Ronaldo želi napustiti Real Madrid, Barcelona se riješava šest igrača iz prvog tima, Herrera na meti kluba iz Španije

Međutim, u Realu nisu bili oduševljeni ponudom. Štoviše, predsjednik Florentino Perez ju je ispratio samo ironičnim osmijehom, doslovce odmahivši glavom pred očima novinara, jer osjeća kako je takva ponuda sramotna.

[su_bonus]

Naravno, Perez je uvjeren da će moći zaraditi više novca prodajom Benzeme, zapravo, puno više novca, tako da mu neće dopustiti da u bilo kojem slučaju napusti klub za samo 45 milijuna. Dvadesetpetogodišnji napadač ima ugovor s Realom do kraja juna 2021. godine.

Ako Wenger doista želi vidjeti Benzemu svom timu, morat će se pobrinuti o novčaniku, te će morati poslati ponudu veću čak nekoliko desetaka milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!