NaslovnicaVijestiPregovori pred kraju: Brazilcu ponuđen ugovor od strane Chelseaja

Pregovori pred kraju: Brazilcu ponuđen ugovor od strane Chelseaja

Brazilcu ponuđen ugovor od strane Chelseaja. Chelsea je navodno u kontaktu sa brazilskim igračem i pokušavaju da završe ovaj transfer ovog mjeseca, prema pisanju Football Insidera.

Brazilcu ponuđen ugovor od strane Chelseaja

Rečeno je da je ugovor već na stolu, ali da još uvijek nije ništa dogovoreno. Shakhtar je rekao da želi zadržati svoju zvijezdu, ali se Chelsea nada da ponuda od 30 miliona funti neće biti odbijena i da će prisiliti čelnike Shakhtara da se predomisle.

Teixeira je u dobroj formi ove sezone, postigao je izuzetnih 26 golova u 26 nastupa u svim natjecanjima za ukrajinske divove.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Trener Shakhtara, Mircea Lucescu je priznao da će ofanzivni veznjak imati njegov blagoslov ukoliko bude htio napustiti klub.

“Ako dodje prava ponuda koja će zadovoljiti igrača i klub, onda ću u potpunosti podržati odluku Teixeire”, rekao je Lucescu.

Teixeira bi postao prvo pojačanje Guus Hiddinka otkako je postao privremeni trener Chelseaja.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!