NaslovnicaVijestiReal Madrid zabranio svom nogometašu da priča o Messiju

Real Madrid zabranio svom nogometašu da priča o Messiju

Nogometaši u klubovima su dužni poštivati jasno utvrđene kodekse ponašanja, no nedavno je Rodrygo izazvao zapanjenje među novinarima otkrivši javnosti što mu je Real Madrid strogo zabranio.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon pobjede Real Madrida od 4-2 protiv Napolija na Santiago Bernabeuu, novinari su postavili pitanje Rodrygu o njegovom susretu s Lionelom Messijem tijekom kvalifikacijske utakmice između Brazila i Argentine na Maracani za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Međutim, mladi Brazilac je iznenadio novinare svojim neočekivanim odgovorom: ‘Nažalost, ne mogu govoriti o tome. Real Madrid mi to ne dozvoljava’, izjavio je 22-godišnji Rodrygo i brzo se udaljio od novinarske ekipe.

Kao podsjetnik, prošlog tjedna Messi je prvo izveo svoje suigrače s terena Maracane zbog nemira na tribinama prije utakmice, kad je došlo do sukoba između brazilske policije i argentinskih navijača. Nakon toga, Rodrygo ga je verbalno napao nakon što su Argentinci konačno izašli na teren.

Igrač iz redova Reala nazvao je argentinske nogometaše ‘kukavicama’, a Messi, koji je znatno iskusniji, je snažno replicirao na tu izjavu.

Messi ga je uhvatio za vrat i potom mu rekao: “Mi smo prvaci svijeta, zašto smo kukavice? Šuti”.

Argentina je na kraju pobijedila 1-0, zadavši Brazilu prvi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo na domaćem terenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!