NaslovnicaVijestiPremiership: Arnautović iz penala donio pobjedu Stokeu, Tottenham u zadnjim minutama do...

Premiership: Arnautović iz penala donio pobjedu Stokeu, Tottenham u zadnjim minutama do tri boda

Arnautović iz penala donio pobjedu Stokeu, Tottenham u zadnjim minutama do tri boda. Danas se igralo 19. kolo Premiershipa, a mi vam donosimo dvije najzanimljivije utakmice u terminu od 16 sati. Everton je igrao kod kuće protiv Stoke-a, a Tottenham u gostima protiv Watforda.

Arnautović iz penala donio pobjedu Stokeu

Na Goodison Parku se igrala utakmica na kojoj je postignuto čak sedam golova. Everton je imao 15 šuteva, što je od toga išlo samo 3 u okvir gola. Na drugoj strani Stoke je osam puta šutirao, a bili su nešto precizniji od protivnika, imali su pet šuteva u okvir gola, a četiri su postigli. Posjed lopte je bio na strani Evertona 51%. Stoke je prvi poveo preko  Shaqirija kojem je Arnautović asistirao.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Drugi gol postiže Lukaku koji je fascinantan ove sezone, za izjednačenje. Pred kraj prvog poluvremena ponovo je strijelac Shaqiri, gdje Stoke odlazi na odmor sa prednošću. Zatim u drugom poluvremenu Lukaku i Deulofeu prave preokret za Stoke, što se činilo za navijače Evertona da će im to donijeti pobjedu i nova tri boda, ali desilo se neočekivano, Stoke pravi preokret preko Joselua i Arnautovića koji je u zadnjim minutama postigao gol iz penala i donio Stokeu nova tri boda.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Druga utakmica se igrala u Watfordu gdje su snage odmjerili Watford i Tottenham. Tottenham je bio bolji. Poveli su preko nevjerovatnog Erika Lamele, zatim Watford izjednačuje prelijepim prodorom i golom Ighaloa, ali kada su mislili da će kući sa jednim bodom, Son Heung-Min postiže za konačnih 1-2.

Golove možete pogledati ispod.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!