NaslovnicaVijestiPremiuo otac Josea Mourinha

Premiuo otac Josea Mourinha

Premiuo otac Josea Mourinha

Otac trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha i bivši portugalski vratar Felix Mourinho preminuo je u 80. godini, priopćio je danas nogometni klub Vitoria Setubal. Vitoria Setubal, klub u kojem je Felix Mourinho igrao a kasnije i radio kao trener i direktor, naveo je da je nekadašnji vratar preminuo u nedjelju. Nije saopšten uzrok smrti.

otac josea mourinha

Felix Mourinho je pomogao Setubalu osvojiti Kup Portugala 1965. godine pobijedivši Benficu u finalu s 3:1. Za reprezentaciju Portugala je odigrao samo jednu utakmicu, 1972. godine. Jose Mourinho je na svom Instagram profilu objavio crno-bijelu fotografiju sebe kao dječaka sa svojim ocem, ali nije napisao nikakav komentar. Felix Mourinho će biti pokopan u utorak u Setubalu, gradu 70 kilometara južno od Lisabona.

Ko je najskuplji nogometaš na svijetu?

Donnaruma se izjasnio o produžetku ugovora s Milanom

Poznato gdje će Mario Balotelli igrati sljedeće sezone

Mourinho ruši svjetski rekord: 100 milijuna za napadača?!

Rusi su bili dopingovani na SP 2014. godine?

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!