NaslovnicaVijestiPreokret: Pao je dogovor, Mourinho preuzima španski klub

Preokret: Pao je dogovor, Mourinho preuzima španski klub

Portugalski nogometni trener Jose Mourinho na korak je od prelaska u Valenciju, prandeli su britanski mediji.

Mourinho

Kako je prenio britanski San, Mourinhov agent Jorge Mendes postigao je dogovor s Valencijom oko angažiranja Mourinha.
Prema ugovoru, Portugalac bi primao godišnju plaću od 15 milijuna funti i imao bi 100 milijuna funti za transfere. List navodi da su o tim uvjetima Mendes, Mourinho i predsjednik Valencije Peter Lim razgovarali prošlog mjeseca u Singapuru.

Mendes je navodno blizak suradnik i savjetnik predsjednika Valencije. Informacija o pregovorima oko angažiranja bivšeg trenera Chelseaja izašla je u javnost nakon što je Valencia otpustila Garyja Nevillea zbog loših rezultata.

Valencia želi što prije angažirati novog trenera, a Neville je otpušten nakon nepuna četiri mjeseca, pošto je ekipa pobijedila tri puta u 16 prvenstvenih utakmica.

Britanski mediji nedavno su naveli da je Mourinho potpisao predugovor s Manchester Unitedom, ali se posljednjih dana spekulira da će trener Louis van Gaal ipak ostati na Old trafordu i sljedeće sezone.

[su_bet_at_home_1]

Chelsea je u prosincu otpustio Mourinha zbog loših rezultata.

Jose Mourinho (53) svakako važi za jednog od najtrofejnijih svjetskih nogometnih trenera, a u svojoj trenerskoj karijeri vodio je zvučna imena kao što su Barcelona B, Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid i Chelsea. ‘Special One’ je dvaput osvajao Ligu prvaka, prvi put sa Portom 2003. godine, a drugi put sa Interom 2010. godine.

Sa Portom je dvaput osvajao portugalski šampionat (2002. i 2003. godina), kao i sa milanskim klubom dvaput Seriju A (2008. i 2009), a još može da se pohvali sa trostrukim osvajanjem Premiershipa sa Chelseajem kojeg je vodio u dva navrata, te od “manjih” trofeja je osvajao italijanski Superkup, portugalski Superkup, FA kup, UEFA Kup, engleski Supererkup, te triput španski Kup kralja.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!