NaslovnicaVijestiPREOKRET - Rui Patricio otišao u Wolves, Ancelotti želi ovog golmana!

PREOKRET – Rui Patricio otišao u Wolves, Ancelotti želi ovog golmana!

Danas je i službeno potvrđeno kako je Rui Patricio potpisao za novog engleskog prvoligaša Wolvese. Ancelotti i Napoli željeli su njega kao zamjenu za Reinu, no sada su se morali okrenuti drugom golmanu – prvom golmanu PSG-a, Alphonseu Areoli.

ancelotti

Alphonse Aroela dijete je PSG-a, ima tek 25 godina i veliki je potencijal. No, sve to skupa nije dovoljno za PSG-ove planove, oni planiraju dovesti 40-ogodišnjeg Buffona jer će to biti sjajna marketinška priča – “zadnja šansa da Gianluigi podigne ‘klempavi’ trofej” i na taj malo izkomercijalizirati klub i malo zaraditi.

[su_bet365_100_bonus]

Sky Sport i najpouzdaniji talijanski novinar, Gianluca Di Marzio, pišu kako bi dogovor između PSG-a i Napolija treba biti oko 35 milijuna eura za sjajnog golmana. Ono što Napoliju ide na ruku jest činjenica da će bogati klub iz Pariza do kraja mjeseca morati “pronaći” 60 milijuna eura kako bi zadovoljili financijski fair-play. Za obje strane ova je situacija win-win jer PSG mora prodavati, a Napoli hitno traži dobrog golmana i moći će pregovarati oko cijene jer vrijeme je u ovom slučaju njihov suradnik.

Rui Patricio bio je vrlo blizu potpisa za Napoli do trenutka kada je još bio pod ugovorom. Pisalo se o transferu iz Sportinga u Napoli za 15-20 milijuna eura, a sada odlazi kao slobodan igrač u Wolvese jer su oni ponudili veću plaću, a nisu ništa morali dati Sportingu jer su Rui Patricio i još nekoliko igrača raskinuli ugovor sa sportingom nakon incidenta gdje su navijači Sportinga fizički napali igrače. Osim navedenog, treba napomenuti kako je agent Rui Patricija Jorge Mendes, čojvek koji trenutno ima prste u poslu Wolvesa, planira im dovesti još nekoliko igrača među kojima je prvi Andre Silva.

[su_live_koeficijenti]

Dok ostatak svijeta gleda Svjetsko prvesntvo klubovi i igrači iz Italije ne odamaraju, oni trguju kao i obično. Mino Raiola jučer se sastao s ljudima iz Rome oko transfera Pastorea u Rim, Ancelotti je u Moskvi večerao sa Fabregasom, a ljudi iz Napulja razgovaraju s Abramovićevim ljudima oko transfera Davida Luiza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!