NaslovnicaVijestiPREPAO JE SVE NAVIJAČE UNITEDA: Evo što je Paul Scholes rekao za...

PREPAO JE SVE NAVIJAČE UNITEDA: Evo što je Paul Scholes rekao za David de Geu

David de Gea je u srijedu navečer donio apsolutno majstorsku klasu između vratnica. Manchester United je odigrao 0-0 u Sevilli u prvoj utakmici osmine finala, igrajući obrambeno. Je li to bio razuman pristup ili recept za katastrofu?

Prepao je sve

To je popularna rasprava u ovom trenutku, ali da nije bilo De Gee, Manchester United bi išao u mrežu po loptu mnogo puta. De Gea je napravio više obrana za United u Europi nego bilo koji drugi vratar od 2011. godine.

Njegova obrana protiv Luis Muriela mu je zaslužila gotovo univerzalno priznanje sa 27-godišnjakom koji je pokazao munjevite reflekse sa kojim je obranio nevjerojatan udarac glavom.

Ako nitko drugi, Rio Ferdinand je bio u potpunosti impresioniran i izjavio je na BT Sportu da je De Gea: “Izrazito najbolji vratar na svijetu. Ponovo i ponovo, on je napravio neke odlične obrane.”

[su_premierleague]

“Ali veliki vratari ne trebaju braniti svakih 10 minuta, on bi trebao da se namuči samo jednom tijekom igre. To je koncentracija na višoj razini i ima je u izobilju.”

Bio bi lud ukoliko bi predložio nekog drugog za najboljeg vratara na svijetu u ovom trenutku, ali to bi moglo biti veće proklestvo nego blagoslov za Manchester United. U svakom slučaju, to kaže Paul Scholes.

Govoreći za Goal.com nakon utakmice protiv Seville, on je upozorio da je samo pitanje vremena kada će Real Madrid ponvoo doći po David De Geu i on misli da će biti teško odbiti tu ponudu.

Kada je rekao da je uvjeren da je De Gea najvažniji igrač u Manchester Unitedu, Scholes je izjavio: “On je najvažniji član Uniteda, ali bit će teško zadržati ga kada se Real Madrid vrati po njega.”

[su_watch_live_football]

“Očito je pokazao da je najbolji vratar na svijetu i ako ga Madrid želi, možete razumjeti da će David željeti da ode, koliko god mi željeli da to nije istina.”

“Možemo shvatiti da je iz Madrida i da će igrati za momčad koja se svake sezone bori za titulu Lige prvaka.”

Lako je zaboraviti da Los Blancosi prate De Geu, aprošlog ljeta nije bio iznimka kad aje Mourinho održavao predstrožne sastanke sa njihovim brojem 1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!