NaslovnicaVijestiPrepun samopouzdanja Cristiano Ronaldo upozorio PSG-a!

Prepun samopouzdanja Cristiano Ronaldo upozorio PSG-a!

Cristiano Ronaldo možda je imao problema sa realizacijom u prvom dijelu sezone u okviru La Lige, no to nije slučaj u Ligi prvaka, no nije više ni u La Ligi. U drugom dijelu sezonu Cristiano Ronaldo prvi je strijelac prvenstva, no i dalje nedovoljno da nadoknadi nedostatak iz prve polusezone, to mu osigurava tek poziciju 5. najboljeg strijelca La Lige za sada.

ronaldo upozorio psg

No, čini se kako je pronašao svoju golgetersku formu u pravom trenutku. Iz utakmice u utakmicu Cristiano djeluje sve ubojiti, a to je dokazao u utakmici protiv Sociedada gdje je postigao hat-trick, a bio je jako blizu još 2 gola, kod jednog od tih pokušaja vratnica je spriječila gol najboljeg igrača svijeta iz 2017. godine.

Takav prepun samopouzdanja Cristiano Ronaldo upozorava momčad iz Pariza: “U srijedu igramo protiv PSG-a, sjajan tim s nevjerojatno kvalitetnim pojedincima, ali mi ćemo pokazati da je Real Madrid skupina igrača sa velikim iskustvom, to je naše oružje.

Da je momčad Real Madrida zasigurno najiskusnija momčad Europe – to ne može nitko osporiti. Momčad je to u kojoj je većina igrača osvojila Ligu prvaka dva puta, dobar dio njih i tri puta. Momčad je to u kojoj kralježnica ekipe ima 30+ godina, počevši od Cristiana Ronalda, preko Luke Modrića pa sve do Sergija Ramosa.

[su_no1forfootball]

“Mi smo spremni za dvije sjajne utakmice koje su pred nama. Želimo proći u daljnju fazu Lige prvaka. Poštujemo Parižane, ali vjerujemo u svoj cilj – mi smo ujedinjeni, mi to možemo.”

Ne samo da je prepun samopouzdanja, nego je na sebe ponovno preuzeo lidersku ulogu. Ponovno on svojim zalaganjem pokušava vući Real Madrid da posegnu vrhunac – da ponovno osvoje Ligu prvaka. Kao pravi lider pokazao se i u zadnjoj minuti utakmice protiv Sociedada kada je Benzema promašio sjajnu priliku nakon čega je dobio zvižduke, a CR publici pokazao: “Nemoj zviždati, zaslužio je aplauz!”

Cristiano upitan u vezi njegovih ciljeva ove sezone

“Uvijek pokušavam dati sve od sebe, u svakoj utakmici. No, stvari ponekad ne idu onako kako smo iz zamislili.”

Iskusan je sada Cristiano, nije više klinac iz Uniteda – već su mu 33 na leđima, a to se vidi i po njegovom ponašanju, po njegovim izjavama, ali vidi se da više nema fizičku moć kakvu je imao dok je bio mlađi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Iskustvo me naučilo da se samo napornim radom mogu postići zacrtani ciljevi. Isto tako znam da Portugal nije favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, no nismo bili ni favoriti za osvajanje Eura. Favoriti su po meni Španjolska, Njemačka, Francuska, Argentina i Brazil, ali Portugal ima skupinu vrhunskih pojedinaca koji znaju da se bore protiv najboljih.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!