NaslovnicaVijestiPrihodi Reala od kojih glava boli

Prihodi Reala od kojih glava boli

Real Madrid ove sezone za 56 milijuna ima veći budžet nego prošle godine. Real Madrid je danas održao skupštinu za članove kluba, a tom prigodom Florentino Perez se je prokomentirao nekoliko tema, od povećanja godišnjeg proračuna, do Ikera Casillasa i Davida De Gee.

Prihodi Reala

“Budžet ove sezone je 581 milijuna eura, što je više za čak 56 milinuna eura od prošle sezone”, rekao je Perez na nastavio:

Prihodi Reala su zaista nevjeroatni!

“Forbes je prije par dana dao vodeću financijsku vrijednost Dallas Cowboyse. Mi smo na drugom mjestu, ali borit ćemo se poritiv njih za prvo mjesto. Naravno tu su još New England Patriots i New York Knicksi.”

Perez je pričao i odlasku Ikera Casillasa u Porto.

“Iker je donio odluku da napusti klub nakon što je dobio ponudu. Preporučio nam je da je prihvatimo i zatražio pomoć. On je najbolji golman u historiji Reala i Španjolske”, rekao je Perez i prokomentarisao navode da će Real morati platiti Davidu De Gei kompenzaciju od 10 milijuna eura za propali transfer:

“Nije istina da smo mu platili iznos jer ga nismo doveli.”

Također Perez je rekao kako će se graditi i novi Santiago Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!