NaslovnicaVijestiPrije dvije godine stigao u Real Madrid poređen sa Lionel Messijem, a...

Prije dvije godine stigao u Real Madrid poređen sa Lionel Messijem, a sada igra 100 minuta u mjesec dana

Prije dvije godine stigao u Real Madrid poređen sa Lionel Messijem, a sada igra 100 minuta u mjesec dana. Martin Odegaardova karijera pomno praćena otkako je potpisao za Real madrid 2015. godine.

Prije dvije godine

Dolazak Norvežanina u dobi od 16 godina s reputacijom kao sljedeća velika zvijezda svjetskog nogometa. Talentiran plejmejker, njegov menadžer u Stromsgodsetu ga je usporedio sa David Silvom i još optimističnijim Lionel Messijem.

No, tek nešto više od dvije godine od Odegaardovog dolaska u Španjolsku, trenutno se nalazi na potpunom raskrižju.

Sada 18, Odegaard se pridružio Nizozemskom Herneveenu u siječnju s ciljem da stekne iskustvo prvog tima.

[su_bet365__1m_spectacular]

Ali čak i to nije uspjelo kao što se Madrid, Heerneveen ili Odegaard nadao.

U 14 nastupa za klub, mladić nije postigao niti jedan gola i imao je tri asistencije. Više zabrinjavajuća činjenica je da je završio 90 minuta samo dva puta od veljače.

U četiri utakmice ovog mjeseca Odegaard je igrao ukupno 100 minuta.

Sada je pitanje, koliko su skauti provjerili Odegaarda u potpisivanju prije dvije godine.

Bayern Munich je mislio da Odegaard nije spreman

Bayern Munchen je bio zainteresinran za potpisivanje bivšeg igrača Stromsgodseta 2015. godine, ali su osjećali da nije spreman.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema Bayernovom skautu, to je ono što je potaknulo Real Madrida za transfer.

Bavarci su rekli Odegaardu da ostane u Norveškoj još jednu sezonu. Kao rezultat, Los Blancosi su znali da Bayern nije bio spreman kupiti ga i tako su odlučili dati 2.3 milijuna funti za njega.

“Preporučili smo mu da ostane još barem godinu dana, jer je klub smatrao da on jo šnije spreman”, rekao je Bayernov izviđač u Skandinaviji, Bjorn Andersson.

Madrid je ponudio više novca

Jednom kada je Madrid zvao, Bayern je znao da su njihove šanse za potpisivanje Odegaarda vrlo tanke.

“Razgovarao sam s ocem mnogo puta, ali izabrali su Real Madrid”, dodao je Andersson. “S onim što su oni platili, tko bi rekao ne?”

Također pročitajte: Nedelja 30.4. – Listić dana

Odegaardu je potreban novi početak

Nije jasno kakvi su Madridovi planovi za Odegaarda, ali Andersson vjeruje da bi igrač trebao tražiti da pokrene svoju karijeru negdje drugo.

“Njemu je potreban novi početak negdje drugdje, još nije prekasno za njega”, nastavio je Bayernov skaut.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!