NaslovnicaVijestiPRIJELAZNI ROK: U koliko sati se zatvara, tko će moći kupovati do...

PRIJELAZNI ROK: U koliko sati se zatvara, tko će moći kupovati do 3. rujna i kada se ponovo otvara!

Prijelazni rok se uskoro zatvara. Donosimo vam informacije o tome kada i u koliko sati se zatvara prijelazni rok za koje lige i koji klubovi će imati priliku da kupuju igrače do 3. rujna. Premier liga je možda već imala svoj rok za transfere ovog mjeseca, ali brojne velike lige još uvijek mogu kupovati igrače.

Prijelazni rok

Špekulacije se nastavljaju, spominje senekoliko velikih imena kao što su Manchester United i Chelsea.

Sport povezuje Paul Pogbu sa Barcelonom, iako se sada čini da se to neće dogoditi, jer United neće imati mogućnost da potpiše zamjenu za njega.

To vjerojatno znači da nećemo vidjeti kako velika imena napuštaju svoje engleske klubove danas, iako se dosta priča o odlasku Marcos Alonsa iz Chelseaja kojeg prate Real Madrid i Barcelona, piše Don Balon.

[su_bet365_100bonus]

U svakom slučaju, ako ste zainteresiran, uzbuđeni ili zabrinuti zbog toga kako bi se danas mogao završiti prijelazni rok – evo koliko dugo klubovi mogu kupovati.

U koje vrijeme se završava prijelazni rok?

Za klubove La Lige i Ligue 1 (Francuska), kao i druge velike lige kao što su Škotska, Rusija, Turska i Belgija, dan prijelaznog roka se službeno i konačno završava večeras u ponoć.

Bundesligaški klubovi imaju nešto manje vremena, međutim, njihov prijelazni rok se završava u 18 sati.

Iznimke?

Klubovi u Ukrajini i Rumunjskoj će moći da potpisuju igrače do 3. rujna. Pogba u Steaua Bukurešt? Što mislite o tome, mala šala, ali lijepo je znati neke dodatne iformacije.

[su_bet365_koeficijenti]

Kada se prijelazni rok ponovo otvara?

Ah da, ovo svi žele znati. Za klubove iz Premier lige i većinu europskih liga se otvara 1. siječnja.

Što raditi do tada?

Uživati u nogometu, gledati neke od najboljih igrača na svijetu. Bit će dosta toga. Ali dobra vijest, ako ste ovisni o tračevima i drami, a vaše ime nije Jose Mourinho, otpuštanja i zapošljavanja trenera nemaju nikakvog roka, tako da će biti vrlo zanimljivo pratiti što će se događati u svijetu nogometa. Tu je također i naš FORUM na kojem svakodnevno pišemo o svim vrstama sporta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!