NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo: Bonucci prelazi u Milan, Roma želi Mahreza

Prijelazni rok uživo: Bonucci prelazi u Milan, Roma želi Mahreza

Dosta spekulacija danas što se tiče nogometne tržnice. I u ovom tekstu možete pratiti kako se stvari odvijaju u današnjem danu ljetnog prijalznog roka. Jedna od najvećih spekulacija je prelazak Leonarda Bonuccija u Milan, a talijanski mediji pišu da je Roma zainteresovana za Riyada Mahreza.

14:12 – AC Milan je poslao ponudu za Juventusovog braniča Leonarda Bonuccija, a talijanski branič ima rok od 72 sata da odluči gdje će nastaviti karijeru.

14:19 – Zvijezda Vasco de Game, Douglas mogao bi karijeru nastaviti u Manchester Cityju, piše Globoesporte.

14:22 – Engleski Mirror piše da bi West Ham mogao dovesti bivšeg vratara Manchester Cityja, Joea Harta ovog tjedna.

14:36 – Sky Sports nam donosi informaciju da je Arsenal zainteresovan za talenta West Hama, Domingosa Quina.

14:39 – Španjolski ESPN piše da Paris Saint-Germain razmišlja o dovođenju Cityjevog braniča Eliaquima Mangale ovog ljeta.

14:42 – Talijansko izdanje Sky Sporta prenosi da Roma prati Riyada Mahreza, te da su veoma zainteresovani za njegovo angažovanje.

15:29 – Borussia Dortmund pronašla zamjenu za Pierrea-Emericka Aubameyanga koji bi trebao pojačati Chelsea. Naime, radi se o Oliveru Giroudu, piše britanski Mirror.

15:42 – Liverpool je poslao ponudu Atletico Madridu za njihovog napadača Angela Correru koji bi trebao dobiti petogodišnji ugovor na Anfieldu ukoliko se odluči prijeći u Premiership.

16:33 – Španjolska Marca donosi informaciju da je Barça zainteresovana za braniča Chelseaja, Cesara  Azpilicuetu.

16:40 – Tiemoue Bakayoko trebao bi sutra sletjeti u London gdje će završiti sagu, i potpisati ugovor sa Chelseajem koji se već dogovorio sa Monacom.

16:42 – Daily Mail piše da Manchester United želi dovesti Radju Nainggolan nakon što im Tottenham vjerojatno neće prodati Erica Diera.

19:59 – Evertonova ponuda od 40 milijuna funti za Gylfija Sigurdssona odbijena je od Swanseaja, piše Daily Telegraph.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!