NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo: Juve dovodi Kroosa, Chelsea dobio konkurenta u utrci za...

Prijelazni rok uživo: Juve dovodi Kroosa, Chelsea dobio konkurenta u utrci za Aubameyanga

Veoma zanimljiv dan na nogometnoj tržnici! Sigurno najveći “bum” je transfer Leonarda Bonuccija iz Juventusa u Milan koji je potpisao petogodišnji ugovor, a još je dosta zanimljivih spekulacija koje možete pročitati u nastavku ovog teksta.

prijelazni rok

09:14 – Juventus želi dovesti veznjaka Real Madrida i njemačke reprezentacije, Tonija Kroosa od novca kojeg su dobili prodajom Leonarda Bonuccija u Milan, piše Sport Mediaset.

09:18 – Real Madrid razmišlja o angažiranju desnog bočnog PSG-a, Thomasa Meuniera, piše španjolski list Marca.

09:19 – Los Angeles Galaxy trenutno su u pregovorima sa Zlatanom Ibrahimovićem. LA Galaxy je spreman da Ibrahimovića naprave najplaćenijim igračem MLS lige, piše britanski dnevni list Mirror.

10:10 – Real Madrid je spreman da ponovo pokuša dovesti vratara Manchester Uniteda, Davida de Geu, piše The Sun.

10:28 – Milan je i dalje zainteresovan za dovođenej Andrea Belottija koji bi si odlično uklopio u Milanov novi tim za sljedeću sezonu, piše talijansko izdanje Sky Sportsa.

10:30 – Britanski tabloid The Sun donosi informaciju da se trenutno Liverpool i Chelsea bore za dovođenje Pierrea-Emericka Aubameyanga, brzonogog napadača iz Borussije Dortmund.

11:15 – Francuski list L’Equipe piše da je Monaco odbio ponudu od 45 milijuna eura od Manchester Cityja za lijevog bočnog, Benjamina Mendyja.

12:03 – West Ham odustao je od dovođenja napadača Arsenala Olivera Girouda, piše Sky Sports.

15:33 – The Sun piše da menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho želi prodati braniča Chrisa Smallinga tokom  ljetnog prijelaznog roka.

16:36 – Manchester City potvrdio je dovođenje Kylea Wqalkera iz Tottenhama za 45 milijuna funti plus dodatnih 5 milijuna. Engleski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor na Etihadu i nosit će dres sa brojem 2.

18:24 – Chelsea je dao dozvolu Diegu Costi i Nemanju Matiću da propuste azijsku turneju. Izvori Sky Sportsa navode da bi se Costa mogao vratiti u Atletico Madrid, dok se Matić povezuje sa Manchester Unitedom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!