NaslovnicaVijestiPRIJELOMNA VIJEST: Arsenal troši oko 100 milijuna funti na dva nova pojačanja

PRIJELOMNA VIJEST: Arsenal troši oko 100 milijuna funti na dva nova pojačanja

Ovaj prijelazni rok je već jedan od najluđih zimskih prijelaznih rokova ikada, a tek smo na pola puta do kraja mjeseca. Liverpool je prodao svoju zvijezdu Philippe Coutinha za 145 milijuna funti, ali su također osigurali dugo očekivanog braniča Virgil Van Dijka za 75 milijuna funti.

PRIJELOMNA VIJEST

Sada su sve oči na Arsenalu i Alexis Sanchezu. Saznalo se u ponedjeljak navečer kada je Manchester United pobijedio Stokea sa 3-0 na Old Traffordu, da će City da se povuče iz utrke za potpisivanje Čileanca.

29-godišnji Sanchez će napustiti klub besplatno na ljeto, ako se ovog mjeseca ne dogovori sa jednim od zainteresiranih klubova i činilo se da je stadion Etihad njegovo najvjerojatnije odredište.

Susret sa Pep Guardiolom, čovjekom koji je bio njegov menadžer tijekom svog vremena u Barceloni, imao je savršen smisao. Međutim, Guardiola i Cityjevi šefovi su odlučili da je Sanchez previše skup, a ponuda Manchester Uniteda će biti vrijedna više od 60 milijuna funti, koje je City nudio prošlog ljeta. Navodno i City ne želi platiti Sanchezu ogromnu plaću koju zahtijeva.

[su_no1forfootball]

Da, čak i City kaže da je to previše novca.

To ostavlja Manchester Uniteda u utrci sa 25 milijuna funti plus Herikh Mkhitaryan, ali više izvješća je također spomenulo i da je Chelsea napravio ponudu.

Utrka je upravo ono što je Arsenalu trebalo u ovom trenutku i čini se da je Arsene Wenger u potpunosti spreman reinvestirati u svoju momčad ovog mjeseca.

Prema španjolskom novinaru Guillem Balagu, Dortmundov napadač Pierre-Emerick Aubameyang je na rubu prelaska u sjeverni London za 60 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

28-godišnji napadač će dodati mnogo toga u napadačku liniju Arsenala i njihov užurbani tempo će dobiti još jednu dimenziju. Balague napominje da Aubameyang želi ovaj transfer i Arsenal je optimističan.

Izvori bliski Dortmundu vjeruju da će Aubameyang koji ima 21 gol u 24 utakmice ove sezone napustiti klub u narednim danima nakon što je zbog disciplinskih razloga bio izostavljen iz utakmice protiv Wolfsburga.

Pored svega toga, prema The Telegraphu, Arsenal je blizu dovođenja Bordeauxovog Brazilskog čuda Malcoma. Leteći čarobnjak rasplamsao je Francusku ligu ove sezone svojim zadivljujućim nastupima i njegovi agenti su tijekom vikenda bili u Londonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!