NaslovnicaVijestiPrimera podijelila nagrade za sezonu 2015/16

Primera podijelila nagrade za sezonu 2015/16

Primera je odlučila – Antoine Griezmann je najbolji nogometaš za prošlu sezonu!

14500696_1146846798685211_2242906562748766392_o

Napadač Atletico Madrida potukao je veliku konkurenciju i na gala svečanosti u Madridu gdje je večeras proglašen za najboljeg nogometaša La Lige u sezoni 2015/16. Umjesto njega nagradu je primio direktor Jorgandžija José Luis Caminero koji je u ime Francuza poručio da je ponosan na ovo priznanje.

Dijelile su se večeras nagrade i šakom i kapom, a odluka da titula najboljeg pripadne napadaču trećeplasiranog momčadi u Primeri možda će zaboljeti mnoge u Španjolskoj. Najvažniji highlight večeri je da među nagrađenima nema Cristiana Ronalda. Ni u jednoj kategoriji Portugalac nije dobio priznanje u Primeri, pa će sigurno biti nezadovoljan.

Dosta trofeja pokupili su večeras igrači Atletico Madrida, tako je najbolji vratar za prošlu sezonu Jan Oblak, najbolji defanzivac Diego Godin, a najbolji trener Diego ‘Cholo’ Simeone.

Dvije priznanja otišla su u Barcelonu, Luisu Suarezu za najboljeg nogometaša izvan Europe i Leu Messiju za najboljeg napadača u La Ligi. Od dva priznanja koja su završila u rukama igrača Reala jedno je ono koje je pripalo mladom Marcu Asensiju koji je otkriće za sezonu 2015/16, dok je hrvatski nogometaš Luka Modrić najbolji veznjak za prošlu sezonu. Također, večeras je predstavljen novi trofej La Lige koji će se dodjeljivati prvaku Španjolske.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!