NaslovnicaVijestiPrivedena trojica navijača Dinama u Torinu

Privedena trojica navijača Dinama u Torinu

Trojica navijača nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba lakše su ozlijeđena u sukobu s talijanskom policijom uoči utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka i nalaze se u pritvoru, rekla je danas policije u Torinu.

navijača

“Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru”, rekla je glasnogovornica policije za Hinu.

I iz Dinama je potvrđeno da su trojica navijača uhićeni u Torinu.

Navijači Dinama, oko 200 njih, koji su se juče oko 18:45 već nalazili na tribini, pokušali su da izađu sa stadiona kako bi se obračunali s navijačima Juventusa, rekla je glasnogovornica. Policija je koristila suzavac kako bi spriječila eventualni sukob, a metež je trajao nekoliko minuta. Navijači su se zatim vratili na tribinu.

U 19.30 sati na tribinu je došla nova skupina Dinamovih navijača. Njih je pokušala napasti ista grupa koja je bila spremna da se sukobi s navijačima Juventusa. Policija je ponovno intervenirala i tom prilikom je došlo do okršaja između policije i navijača u kojem su trojica navijača bolje ozlijeđena.

Jednom je odmah pružena liječnička pomoć, dok su dvojica odvezena u ambulantu. Nakon toga su privedeni i trebao bi izaći pred istražnog suca.

Dinamo je poražen od Juventusa s 2:0 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, završivši tako na poslednjem mjestu u skupini, bez osvojenog boda i postignutog gola (gol-razlika 0:15).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!