NaslovnicaVijestiProblemi u Bayernu: Ribery udario novinara!

Problemi u Bayernu: Ribery udario novinara!

Bez obzira na to što je Franck Ribery nogometni veteran, još uvijek ne zna kontrolisati bijes. Na kraju subotnog derbija u Dortmundu, sukobio se s televizijskim komentatorom i udario ga. To su potvrdili i u klubu.

Franck Ribery

Časopis Bild otkriva incident koji se dogodio u Dortmundu nakon završetka velikog njemačkog derbija, zvanog Klassiker. Na putu od svlačionice do autobusa je zvijezda Bayerna Franck Ribery na zahtjev za izjavu francuskog novinara Patrick Guilloua reagirao izuzetno neprofesionalno.

Ribery nije odgovorio na zahtjev novinara koji je želio izjavu igrača. Umjesto toga u početku je prvo verbalno napao bivšeg nogometaša, kao i pomoćnika trenera Bayerna Willy Sangola, nakon čega se sve pretvorilo u fizički napad. Ribery je tri puta udario Guilloua nakon čega ga je odgurnuo od sebe.

Riberyu je zasmetao komentar novinara koji ga je optužio da je Ribery kriv za dva primljena gola Bayerna.

Najgore su spriječili Riberyjev suigrač Rafinha i još jedan stručni komentator Jean-Pierre Papin.

Da je došlo do obračuna sa novinarkom su potvrdili iz Bayerna. Sportski direktor Hasan Salihamidžić je rekao: „Franck Ribery nas je obavijestio o tome da je došlo do sukoba sa Patrick Guillouom kojeg poznaje već dugi niz godina. S Patrickom smo u subotu navečer dogovorili da ćemo se uskoro sastati i pokušati riješiti stvar. Guillou je rekao da također to želi.”

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!