NaslovnicaVijestiProblemi za Lionel Messija: Ovo njegovu formu čini još impresivnijom

Problemi za Lionel Messija: Ovo njegovu formu čini još impresivnijom

Cristiano Ronaldo se možda probudio u 2018. godini kada je njegova forma u pitanju, ali Lionel Messi je većinu sezone u sjajnoj formi. Sa devet utakmica u Primeri koje su ostale da se odigraju, zvijezda Barcelone vodi na listi strijelaca i listi asistenata.

Problemi za Lionel

Messi je postigao 25 golova i 12 asistencija u Primeri. Postigao je 35 golova u 43 utakmice u svim natjecanjima ove sezone, ali je propustio pobjedu Argentine (2-0) protiv Italije na Etihad stadionu u Manchesteru.

30-godišnjak je viđen na tribinama sa svojim dobrim prijateljem i napadačem Manchester Cityja Sergio Aguerom i pred utakmicu protiv Španjolske, koju igraju u utorak, on je otkrio neke probleme koje ima.

Zapravo, ono što je Messi priznao o tom problemu, čini njegovu nedavnu formu u Barceloni još impresivniju.

[su_watch_live_football]

Gol Argentinskog napadača u pobjedi Barcelone protiv Athletic Bilbaoa prošlog vikenda obižlježio je njegov šesti meč u kojem je uspio postići gol zaredom.

Taj niz je započeo 20. veljače na Stamford Bridgeu i uključivao je golove protiv Las Palmasa, Atletico Madrida, Bilbaoa, Girone i Chelseaja.

Međutim, peterostruki osvajač Zlatne lopte nedavno je otkrio da se bori sa umorom i problemima sa tetivom već možda nekoliko mjeseci.

[su_live_koeficijenti]

Messi je izjavio za TyC Sports: “Imam problema neko vrijeme u mišićima. Tijekom posljednjeg treninga, osjetio sam da je problem još uvijek prisutan.”

“Želio sam da igram protiv Italije, ali još uvijek postoji dug put do Svjetskog prvenstva, a također i sa mojim klubom.”

Messi, koji je devet godina zaredom postigao 25 ili više ligaških golova, dodao je: “Dakle, odlučili smo da presjedimo ovu utakmicu i nadam se da ću igrati protiv Španjolske.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!