NaslovnicaVijestiPROBLEMI ZA MOURINHA: Još jedan klub iz Premier lige ušao u utrku...

PROBLEMI ZA MOURINHA: Još jedan klub iz Premier lige ušao u utrku za Alexis Sancheza

Još nije jasno gdje će Alexis Sanchez igrati ostatak sezone, ali gotovo je sigurno da to neće biti u Arsenalu. Neuspjeh Topnika da ga vežu sa novim ugovorom znači da sada ima tek šest mjeseci u svom trenutnom ugovoru.

PROBLEMI ZA MOURINHA

Kako bi se izbjegao njegov odlazak u besplatnom transferu ovog ljeta, ekipa iz sjevernog Londona će biti prisiljena prodati ga jednom od svojih šest rivala.

Manchester City je došao vrlo blizu da ga potpiše za 60 milijuna funti u posljednjem danu ljetnog prijelaznog roka, ali Wenger nije mogao pronaći adekvatnu zamjenu i transfer je propao. Ali Sanchez bi ovog puta mogao da se preseli u Manchester United, koji će navodno ponuditi novac plus Henrikh Mkhitaryana.

Zatim u ponedjeljak navečer, Sky Sports je potvrdio da je ekipa Pep Guardiole ispala iz utrke, jer više nisu zainteresirani za igrača.

[su_no1forfootball]

Teoretski, to bi trebalo ostaviti Uniteda samog u borbi za Sancheza, budući da novac koji je uključen u sporazum nije u najmanju ruku odvratio Jose Mourinha – jer ima želju da dovede novog broja sedam.

Ako nas je Sanchezova saga naučila nešto, onda je to da su transferi Čileanca vrlo rijetko izravni.

Miguel Delaney iz Independenta je dao novi uvid u ovu situaciju koja će vjerojatno još više zakomplicirati stvari, budući da Manchester klubovi nisu jedini timovi koji žele Sancheza.

Sada se tvrdi da će i Chelsea napraviti jednu kasnu ponudu za 29-godišnjaka.

Da li ih je odluka Cityja da se povuče iz ove utrke, potaknula? U svakom slučaju, United neće imati lak zadatak, jer će Mourinho morati da se natječe sa svojim bivšim poslodavcima.

[su_bonus]

Sanchez je prethodno izrazio sreću svog života u Londonu, koji će doći kao glazba za uši Antonio Contea.

Upravo kada je United mislio da ima svog igrača, Conte bi mogao da mu pobrka račune.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!