NaslovnicaVijestiPročitali mu sa usana: Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea

Pročitali mu sa usana: Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea

Pročitali mu sa usana, Ronaldo izvrijeđao Zinedine Zidanea. Cristiano Ronaldo je bio vrlo ljutit nakon što ga je Zinedine Zidane zamijenio u subotu protiv Las Palmasa u 72. minuti kada je Real Madrid remizirao sa 2-2.

Pročitali mu

Portugalska zvijezda, duboko frustriran zbog neuspjeha da postigne gol protiv ekipe iz Gran Canaria, mrmljao je dok je izlazio sa terena, a dok je išao prema klupi čak je vrijeđao i svog trenera.

Ronaldo nije mogao ni pogledati Zidanea – iako se pozdravio sa njim pri izlasku – i njegova zlovola je trajala nekoliko minuta dok je gledao završnu fazu utakmice sa klupe.

[su_euro_soccer_bonus]

No, što je to Ronaldo rekao?

https://twitter.com/Richie_2013/status/779776794329227268

31-godišnjak će biti svjestan činjenice da su mu profesionalni čitatelji sa usana pročitali tačno ono što je rekao – to se često događa u Španjolskoj – ali čini se da frustriranog Ronalda u tom trenutku nije bilo briga.

Kamere na Deportes Cuatrou ostale su na Ronaldu, dok je akcija nastavljena, a tri puta osvajač Zlatne lopte je imao neke prilično uvredljive stvari za reći o Zidaneu.

Prema Sportu, Cristiano je navodno rekao: “Su puta madre – J***m ti mater – također može značiti ‘J**i se'”, “Foda-se”, što je portugalski izraz za također ‘J**i se’ ili ‘J**i ga’.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Madridski delegat Javi Garcia-Coll je također sniman pokušavajući smiriti Ronalda u trenutcima prije nego što će sjesti na klupu.

Prema Marci, Garcia-Coll je rekao: “Polako, polako”, bivšem igraču Manchester Uniteda u pokušaju da ga smiri.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!