NaslovnicaVijestiProcurili dresovi Barcelone za sezonu 2016/17

Procurili dresovi Barcelone za sezonu 2016/17

Kako smo i navikli po završetku januara možemo vidjeti dosta dresova koji bi trebali biti nošeni naredne sezone.

Procurili dresovi Barcelone (2)

Preko Catalan paper Sporta je procurila nova garnitura dresova Barcelone za narednu sezonu. Ove nove garniture dresova će imati znak Svjetskog klupskog prvenstva, koji je Barcelona osvojila pobjedom na River Palateom.

Paper Sport dodaje da će Qatar Airways još uvijek biti na ovim dresovima, ali da postoji sumnja da će se raskinuti ugovor između ova dva giganta – Barcelone i Qatar Airwaysa.

Budući da ima dosta nesuglasica koje se moraju riješiti na relaciji Barcelona – Qatar Airways.

Sport još dodaje da će drugi i treći dres Barcelone biti nešto kao što je to bio slučaj i ranije, to jest veoma upečatljiv.

Procurili dresovi Barcelone

Leo Messi koji je prošlog ponedeljka osvojio Zlatnu loptu, svoju petu po redu, tvrdi da će jednog dana i njegov saigrač Neymar osvojiti Zlatnu loptu.

“Ako osvojim još jednu Zlatnu loptu to će biti perfektno, ali ako i ne osvojim dobro je. Nisam opsjednut za nagradom. U nijansi ja sam ospjednut da sa ekipom osvajam nagrade”, rekao je Leo Messi, te dodao:

“Kada imate problema u svlačionici, drugačije je da osvojite trofej. Sjajna vezna sa Neymarom i Suarezom je nešto prirodno. Na terenu možemo pronaći jedan drugoga iako su nam oči zatvorene.”

“Neymar će definitivno jednog dana osvojiti Zlatnu loptu. Nikada neću igrati za neki drugi klub u Europi osim Barcelone. Možda svoju karijeru završim u Argenitni. Volio bih to. Svašta se može dogoditi u nogometu, ali ja gledam da ostanem u Barceloni”, završio je Leo Messi.

Barcelona svoju narednu utakmicu igra protiv Malage u okviru La lige sutra.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!