NaslovnicaVijestiProdaje sedam, dovodi četiri ključna pojačanja: Mourinho pravi remont momčadi na ljetnom...

Prodaje sedam, dovodi četiri ključna pojačanja: Mourinho pravi remont momčadi na ljetnom prijelaznom roku

Utorak navečer je bio ništa manje od katastrofe za Manchester United. Ekipa Jose Mourinha je u drugu utakmicu protiv Seville ušla sa velikim samopouzdanjem, nakon što su nekoliko dana ranije pobijedili Liverpoola.

Prodaje sedam

Međutim, došlo je do velikog razočarenja, a sa porazom od 2-1 Manchester United nije uspio da se plasira u četvrfinale Lige prvaka.

Mourinho je na kraju prosinca priopćio kako 300 milijuna funti, koje je potrošio od 2016. godine otkako je došao, nije bilo dovoljno i ponovio je želju da se ponovo dobije potpora na tržištu transfera.

“Sve, sve se mora mijenjati”, rekao je Mourinho nakon što je njegova ekipa ispala iz Lige prvaka. “Svatko troši novac, zar ne? Ne samo mi, zar ne? To je prirodan proces, svaki tim ulaže. Nije to promjena zbog promjene.”

“To je prirodan proces i nismo jedini tim koji ulaže novac, svi klubovi ulažu novac u igrače.”

[su_live_koeficijenti]

Kao rezultat njihovog isapadanja iz Lige prvaka prošle noći, izvjestili su kako je Mourinho sada još uvjereniji da mu u momčadi trebaju velike promjene na ljetnom prijelaznom roku.

Prema Independentu, Portugalac želi četiri ključna igrača na ljetnom prijelaznom roku, a on je također spreman da pusti čak sedam igrača iz kluba.

Eric Bailly je dokazao da je jedan od najboljih braniča u Premier ligi, ali je jasno da Phil Jones, Chris Smalling i Marco Rojo nisu u skladu sa standardom koji je potreban na Old Traffordu.

Tako će Mourinho gledati Samuel Umtitija iz Barcelone ili Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama da učvrsti tu poziciju.

Vezni red također treba da se riješi, pogotovo zbog predstojećeg umirovljena Michaela Carricka i neizvjesnosti Marouane Fellainijeve budućnosti.

Jedno ime koje se spominjalo u prošlosti je veznjak Real Madrida Toni Kroos, a vjeruje se da je i glavni cilj za ljetni prijelazni rok na Old Traffordu.

Međutim, Manchester United će možda morati da se oprosti sa David de Geom, kako bi doveli Nijemca u svoje redove, sa Marcom koja je ranije danas potvrdila da vratar ostaje visoko na listi želja Real Madrida.

[su_no1forfootball]

Drugi glavni cilj Mourinha u veznom redu jeste Marco Verratti, a pretpostavlja se da bi Pogba mogao otići u PSG, kao zamjena za Talijana.

U izvješću se navodi da Francuz još uvijek nije fokusiran, iako su se odnosi sa Mourinho navodno popravili, pa su planovi za slučaj nepredviđenosti napravljeni u slučaju da se opet pogorša ova situacija.

Ipak, ako bi Manchester United uspio pronaći dobrog partnera u obrani sa Baillyjem i kada bi doveli Verrattija ili Kroosa da pojačaju vezni red, oni bi zaista bili mnogo jača ekipa sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!