NaslovnicaVijestiPROJEKT AC MILAN - Propao prije nego li je zaživio!

PROJEKT AC MILAN – Propao prije nego li je zaživio!

SLUŽBENO – AC Milan kažnjen je od strane UEFA-e zbog financijskog fair-playa! Kazna još uvijek nije službeno potvrđena, ali talijanski mediji pišu o kazni koja uključuje veliku novčanu kaznu, zabranu transfera dva prijelazna roka i isključivanje iz Europa lige…

Izvršni direktor AC Milana, Marco Fassone održao je press konferenciju na kojoj je potvrdio kako je UEFA donijela odluku da kazni AC Milan zbog nepoštivanja financijskog fair-playa. Marco Fassone više je puta odlazio u Nyon pregovarati s UEFA-om i uvjeriti ih kako će njihov dug biti vraćen te kako su oni financijski sposobni za to.

UEFA nije prihvatila njihovu financijsku nagodnu i odlučila ih kazniti – kratko i jasno iz UEFA-e su poručili: “AC Milan nije ispoštovao financijski fair-play i zbog toga moraju snositi odgovornost.”

[su_champions_league_final]

UEFA sumnja i vlasničku strukturu AC Milana zbog sumnjivih poslova njihovog vlasnika Lija. Naime, Yonghong Li iza sebe ima mnoštvo sumnjivih poslova u Kini, New York Times objavio je članak o njemu kako je on zapravo prevarant koji je uspio zavarati cijelu javnost, da riječ o čovjeku koji uopće ne posjeduje rudnike za koje tvrdi da su njegovi.

AC Milan prethodno je ljeto doveo čak 11 igrača što su ukupno platili 231 milijun eura, a mnogi će još dugovi tek doći na naplatu. Većina tih transfera financirana je pozajmicom investicijskog fonda Elliott iz SAD-a i ukoliko Yonghong Li uskoro ne vrati novce Elliottu klub će pripasti njima.

[su_champions_league_final]

S obzirom da Milanu sada nad glavom visi zabrana transfera u jednom ili dva prijelazna roka, moguće izbacivanje iz Europa lige i velika financijska kazna, teško da će Yonghong Li negdje pronaći novac s kojim će isplatiti dug Elliottu. Tako da je veliki projekt AC Milan možda već sada propao – prije nego li je uopće zasjao punim sjajom.

Izvršni direktor AC Milana, Marco Fassone rekao je kako će pravne službe kluba napraviti sve da zaštiti imidž kluba kojeg UEFA ovim potezom uvelike narušava. Razočaran je i iznenađen odlukom UEFA-e.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!