NaslovnicaVijestiPromjene u Romi: Došao novi trener i prvo pojačanje

Promjene u Romi: Došao novi trener i prvo pojačanje

Eusebio Di Francesco je, službeno, novi trener Rome. “Vučica” u istom danu dovela i prvo pojačanje, Hectora Morena. Talentirani, 47-godišnji Di Francesco je potpisao dvogodišnji ugovor s Romom, za koju je nastupao kao igrač četiri godine, od 1997. do 2001. godine. Di Francesco je odigrao 129 mečeva u dresu “vučice”, postigao 16 golova i osvojio titulu u Seriji A.

novi trener

“Presretan sam što sam se vratio u Romu, klub koji je oduvijek bio poseban za mene. Zahvalan sam predsjedniku i direktorima kluba na ukazanoj prilici. Dat ću sve od sebe kako bi klub dobio rezultate koje zaslužuje.”, rekao je Di Francesco.

Prethodnih pet godina, on je bio trener Sassuola, s kojim je od Serije B došao do povijesnog šestog mjesta u najjačem rangu talijanskog nogometa i kvalifikacija za Ligu Europe. Prije Sassuola, Di Francesco je vodio Virtus Lanciano, Pescarui Lecce.

[su_betathome200e]

Pored trenera, Roma je danas dobila i pojačanje u igračkom kadru – iz nizozemskog PSV-a je stigao Hector Moreno. Meksički nogometaš je u Romu prešao za šest milijuna eura, a ujedno je i prvi igrač kojeg je angažirao novi sportski direktor Monchi.

>>Alvaro Morata stiže u Manchester United

“Moreno je dugo bio moja želja, a sada su se okolnosti poklopile da nam se pridruži u Rimu.”, rekao je Monchi povodom transfera.

Dvadesetdevetogodišnji obrambeni nogometaš odigrao je 79 utakmica za reprezentaciju Meksika. Moreno igra u posljednjoj liniji, na poziciji stopera i lijevog beka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!