NaslovnicaVijestiAlen Halilović konačno pronašao novi klub. Potpisuje jednogodišnji ugovor

Alen Halilović konačno pronašao novi klub. Potpisuje jednogodišnji ugovor

Alen Halilović, bivša nada hrvatskog nogometa, ostao je bez kluba od siječnja nakon što je napustio Rijeku. Odmah nakon odlaska iz Rijeke, bio je blizu potpisa ugovora s grčkim klubom Arisom, no grčki mediji su izvijestili da nije prošao liječnički pregled.

Prema najnovijim informacijama njemačkog Transfermarkta, Halilović je uspio pronaći novi klub, što će mu biti čak 12. klub u karijeri. Radi se o španjolskom drugoligašu CD Eldenseu. Iako ugovor još nije potpisan, sve je dogovoreno i samo se čeka službena objava o transferu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješću Transfermarkta, očekuje se da će Halilović uskoro potpisati jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja za još jednu sezonu. Eldense je prošle sezone ostvario plasman u drugu španjolsku ligu, a prema Transfermarktu, vrijednost momčadi iznosi 3.45 milijuna eura. Važno je napomenuti da će Halilović biti jedini strani igrač u ekipi.

Prije deset godina Halilović je debitirao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Portugala i tako postao najmlađi reprezentativac u povijesti Hrvatske. Tada mu se predviđala velika karijera, a godinu dana kasnije iz Dinama je prešao u Barcelonu za pet milijuna eura. No, u Barceloni nije uspio ostvariti svoj puni potencijal.

Nakon toga, igrao je za Sporting Gijon, Las Palmas, Hamburg, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham i Reading.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!