NaslovnicaVijestiPropali slučaj - Gabriel Barbosa

Propali slučaj – Gabriel Barbosa

Gabigol

Gabriel ‘Gabigol’ Barbosa, 21-ogodišnji Brazilac za kojim je prije 2 godine poludio cijeli svijet. Jedan od najvećih talenata svijeta i novi Neymar Junior, a posebno popularan među igračima Football Managera. Zadnjih dana ljetnog prijelaznog roka 2016. godine Arsenal, Juventus, Milan i Inter slali su ponude za ‘Gabigola’, Inter je odnio pobjedu koju baš i ne slavi.

Olimpijski prvak iz Brazila 2014. godine danas je na prekretnici karijere sa samo 21 godinu. “Brazilski Halilović” bio je talent u koji se mnogi kunili, predviđali su mu da će biti najbolji napadač svijeta, a on je od dolaska u Europu ukupno odigrao 330 minuta i zabio samo 2 gola, a niti jedan nije asistirao. U potrazi za srećom iz Intera je otišao na posudbu u Benficu, ali ni tamo se nije snašao. Trenutno Inter razmatra hoće li ga poslati u Kinu ili natrag u Brazil.

[su_live_koeficijenti_v2]

Propali slučaj

Gabigol pobjegao je iz Intera jer u cijeloj sezoni odigrao samo 180 minuta (ekvivalent dvije cijele utakmice), a pri tome je postigao samo jedan gol. Mizerno loša statistika za napadača plaćenog 30 milijuna eura. U potrazi za srećom Gabriel Barbosa pobjegao je u Benficu. Benfica i Portugal činili su se kao prava destinacija, liga je to u kojoj su odrasli mnogobrojni mladi igrači iz Brazila. Vjerojatno glavni razlog tome je jezična barijera koja ne postoji između Portugala i Brazila, ali i slobodniji stil igre nego li u primjerice Italiji.

Benfica igra svoj najlošiji nogomet u zadnjih nekoliko godina. U Ligi prvaka imaju NULA bodova i samo jedan zabijen gol, a gori od Benfice samo je Anderlecht koji ima jednako bodova i postignutih golova, no 5 primljenih više. Nakon 11 odigranih kola u prvenstvu Benfica se nalazi na trećoj poziciji s 5 bodova manje od prvoplasiranog Porta.

Čak ni u takvoj Benfici Gabigol ne može do minutaže, ove sezone odigrao je samo 13 minuta u ligi i 13 minuta u Ligi prvaka te 59 minuta u kupu gdje je čak i postigao jedan gol. Pitanje je što će se dogoditi s karijerom ovog mladog napadača no u ovom trenutku dvije najrealnije opcije su povratak u Santos ili odlazak u Jiangsu Suning u Kinu. Kako pišu mediji iz Italije, igrač se želi vratit u Brazil, a Inter ga želi poslati u Kinu jer je vlasnik Intera ista investicijska vlasnička grupa koja je vlasnik kluba Jiangsu Suning.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!