NaslovnicaVijestiPropali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za...

Propali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za brazilskog internacionalca

Propali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za brazilskog internacionalca. Kada se Gabriel Barbosa preselio u Inter iz Santosa za 30 milijuna eura prošlog ljeta, Nerazzuri su ga smatrali inspiriranim transferom, a divovi iz Serije A su uspjeli da pobijede Real Madrida i Barcelonu u utrci za Brazilca.

Propali talenat

Ipak, nakon debitantske sezone, koja se sastojala od samo jednog gola u 10 nastupa, dječak poznat kao Gabigol vidio je kako njegova cijena pada, a njegova budućnost na San Siru ostaje neizvjesna.

Unatoč iznenađujuće lošoj prvoj sezoni u Interu, za Gabriela su zainteresirani mnogi klubovi koji nadziru njegovu situaciju, a Inter bi trebao da odluči da li će zaraditi na 20-godišnjaku.

Sedam zainteresiranih klubova dolazi iz Premier lige.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bleacher Report izvještava kako se Tottenham, Liverpool, Everton, Southampton, Leicester City, Stoke City i Swansea natječu za potpis Brazilca, a mnogi vjeruju da je izabrao pogrešan tim tijekom sezone 2016/17 i da se zbog toga muči naći pravu formu.

Gabigol je postigao 56 golova u 154 utakmica za Santos, a debitirao je za Peixe sa 16 godina tijekom remija sa Flamengom u svibnju 2013. godine. Interov napadač je predstavljao Brazil u U15, U17, U20, U23 i seniorskom timu, dva puta je postigao gol u četiri utakmice za svoju zemlju.

Jedina prepreka na putu potencijalnog premještanja u Englesku bila bi činjenica da Gabigol trenutačno ne zadovoljava propise o radnoj dozvoli u Velikoj Britaniji, što znači da će jedina šansa da ga klub iz Premier lige potpiše biti sa dozvolom da može igrati u Velikoj Britaniji, a to može dobiti kada je igrao za seniorsku reprezentaciju što je velika mogućnost da se dogodi.

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

S obzirom na neizmjeran talenat koji je Gabigol pokazivao tijekom njegovih godina u Brazilu, bila bi šteta da ga i dalje gledamo na klupi Intera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!