NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Sjajni napadač pristao doći u Bayern

TRANSFER BOMBA: Sjajni napadač pristao doći u Bayern

Godinu dana prije isteka ugovora s Liverpoolom senegalski napadač Sadio Mané mogao bi napustiti Anfield i karijeru nastaviti u Bayernu.

Mané je najavio da će razgovarati o svojoj budućnosti nakon finala Lige prvaka, a prije deset dana Hasan Salihamidžić se sastao s igračevim agentima na Mallorci.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayernov sportski direktor izrazio je snažan interes a Mané je jasno dao do znanja da ga privlači ponuda najvećeg njemačkog kluba.

Kako javljaju njemački mediji, Bayern i Mane blizu su dogovora oko trogodišnjeg ugovora, a očekuje se da će transfer koštati 30 milijuna eura.

Mane bi tako mogao naslijediti Roberta Lewandowskog, koji se želi pridružiti Barceloni dvanaest mjeseci nakon isteka ugovora, ali Julian Nagelsmann bi također mogao iskoristiti Manéa kao krilnog napadača, pogotovo jer bi Bayern ovog ljeta mogao napustiti Serge Gnabry.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!