NaslovnicaVijestiPrva dva pojačanja koja će Guardiola dovesti u Manchester City

Prva dva pojačanja koja će Guardiola dovesti u Manchester City

Prva dva pojačanja koja će Guardiola dovesti u Manchester City. Građani su spremni dati Špancu ogroman budžet za transfere po njegovom dolasku i pokušat će namamiti talentovane mlade igrače na Etihad.

Pep Guardiola

Građani se nadaju da će dolazak menadžera Pep Guardiole u klub biti dodatna motivacija i ono što je potrebno da se dovede Paul Pogba i John Stones.

Jučer je potvrđeno na zvaničnom sajtu Manchester Cityja, da će Manuel Pellegrini biti smijenjen i da je njegov nasljednik Pep Guardiola, na kraju sezone.

Od Cityja se očekuje da će dati ogromna sredstva za izgradnju ekipe i da su spremni potrošiti velike novce kako bi doveli zvijezde u svoj tim.

Pogba, igrač koji je najviše tražen u svijetu fudbala, je predmet interesa iz Barcelone, Real Madrida, Paris Saint-Germaina i Chelseaj, ali sada je i City spreman da mu ponudi ogromne novce i koliko to znamo, finansijski im to neće biti nikakav problem.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

U međuvremenu, od Stonesa se također očekuje da će napustiti svoj sadašnji klub Everton u ljeto, na kraju sezone. Dok je Chelsea slao masovne ponude za defanzivca koje su odbijene od strane kluba sa Goodison Parka, City se nada da će ovu utrku pobijediti i potpisati 21-godišnjaka prije Chelseaja.

Sve u svemu, Guardiola će imati slobodu da radi šta god poželi u Manchesteru. Da li počinje nova era za Manchester City. Da li će uz Guardiolu postati veliki klub i privući velike igrače? Samo u jedno smo sigurno, a to je da će naredna sezona biti jedna od najzanimljivijih ikada.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!