NaslovnicaVijestiIBRINE PRVE RIJEČI ZA EKONOMA UNITEDA: Nadam se da ti je jasno...

IBRINE PRVE RIJEČI ZA EKONOMA UNITEDA: Nadam se da ti je jasno da je stigao Bog

Zlatan Ibrahimović se prije par dana vratio na teren, a bio je van pogona zbog povrede ligamenta koljena sedam mjeseci. Prve riječi koje je Ibrahimović uputio ekonoma Uniteda su zaista nevjerovatne!

EKONOMA UNITEDA

Prošle sezone švedski napadač je stigao iz PSG-a u Manchester United. Ljetos je Ibri istekao ugovor sa Unitedom, a na kraju je odlučio provesti još jednu sezonu sa Crvenim vragovima.

Čovjek koji je poznat po svom posebno ponašanju, a to se nije promjenilo ni dolaskom u Manchcester United.

[su_live_koeficijenti]

Naime, Ibrahimović je imao veoma zanimljiv prvi susret sa ekonomom Manchester Uniteda kada mu je dao svoje kopačke, a Juan Mata je otkrio šta se desilo u svlačionici na ljeto 2016. godine.

“Naša ekipa je bila na pripremama kada je Ibrahimović došao u klub, te se trebao susrersti sa ekonomom kako bi mu dao svoje kopačke”, rekao je Juan Mata, te nastavio:

“Nikada ranije njih dvojica se nisu sreili, a Ibra je izbacio iz takta našeg ekonoma. Pogledao ga je, te mu rekao ‘Nadam se da ti je sada jasno da je Bog stigao u ovu svlačionicu.”

“Ekonom ga je pogledao čudno, te mu nije bilo jasno šta se dešava, a kada se Zlatan Ibrahimović počeo smijati atmosfera je bila puno bolja. Tada smo skontali kako se voli šalu na malo čudan način”, tvrdi Juan Mata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!