NaslovnicaVijestiEvo kako će izgledati dres Barcelone za sljedeću sezonu

Evo kako će izgledati dres Barcelone za sljedeću sezonu

Španjolski nogometni gigant Barcelona u rujnu predstavlja treću garnituru dresova za sljedeću sezonu i prilično je neobična, što su zaključili i navijači.

Svi Barcelonini dresovi za sljedeću sezonu upečatljivi su i prilično neobični, ali domaći i gostujući mogu se povezati s mnogima iz prošlosti, dok je koncept trećeg dresa najautentičniji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sadrži veliki križ preko cijelog dresa u crveno-plavoj boji, a nekima ovaj dres podsjeća na Interov rezervni iz 2008. koji je nosio i Zlatan Ibrahimović.

Među nezadovoljnim navijačima ima i onih koji smatraju da ovaj dres više podsjeća na opremu za trening, a ne za natjecanje i odigravanje službenih utakmica.

Nekoliko navijača istaknulo je kako je to najružniji dres u povijesti, no ipak su optimisti pa su poručili da će Barcelona u njemu osvojiti Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!