NaslovnicaVijestiPrvi veliki povratak: Velika zvijezda se vraća u Evropu iz Kine

Prvi veliki povratak: Velika zvijezda se vraća u Evropu iz Kine

Bio je jedan od najboljih veznjaka na svijetu a onda je odlučio da ode u Kinu za novac, ali izgleda da se zasitio ove azijske zemlje. Izrazio je želju za povratkom u Evropu a svoju karijeru želi nastaviti u ekipi iz Serije A!

Velika zvijezda se vraća

U siječnju prošle godine, kineski Jiangsu platio je 30 milijuna eura za transfer brazilskog nogometaša Ramiresa iz Chelseaja. Ovaj nogometaš je navijačima u Hrvatskoj poznat sa meča kada je nastupao za Brazil na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. No, tridesetogodišnjakin je shvatio na vlastitoj koži da kineska nogometna scena nije na europskoj razini. Padao je u zaborav, a novac ga očito više ne zanima u tolikoj mjeri.

>> Barceloni propada veliki transfer zbog velike gluposti sportskog direktora kluba

Sada Ramires ima ideju da se vrati u Evropu te želi da pređe u milanski Inter, koji ima istog vlasnika kao i Jiangsu. Na prvi pogled, čini se da je tranzicija logična, no kinezi koji su platili ogroman novac za Brazilca se ipak ne žele tako lako odreći njegovih usluga.

[su_bonus]

Ramires ima ugovor potpisan do 2019. godine i godišnje zaradi 11 milijuna eura, ali sada mu to i nije važno nego želi da se vrati ka većoj razini nogometa i da zaigra u jednoj od najjačih liga na svijetu – Seriji A!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!