NaslovnicaVijestiPrvim riječima poslije operacije nasmijao sve prisutne u bolnici: Evo što je...

Prvim riječima poslije operacije nasmijao sve prisutne u bolnici: Evo što je Sir Alex Ferguson rekao kada se probudio

Prvim riječima poslije operacije nasmijao sve prisutne u bolnici. Bivši menadžer Manchester Uniteda, koji ima 76 godina, zaprepastio je sina Darrena tražeći rezultat Doncasterovog posljednjeg meča ove sezone.

Prvim riječima

Sir Alex Fergusonove prve riječi svojoj obitelji nakon operacije mozga bile su: “Kako je Doncaster odigrao?”

Brzo je odveden u bolnicu nekoliko sati prije nego što je od njegovog sina Darrena Doncaster Rovers odigrao utakmicu protiv Wigana u posljednjoj utakmici sezone – i izgubio 1-0.

Izvor je rekao: “Tipični Sir Alex. Ne može prestati govoriti o nogometu.”

Fergie je zapanio svoju obitelj nakon što je došao sebi poslije operacije – šaleći se o letu u Kijev za dva tjedna kada se igra finale Lige prvaka.

On je nevoljno priznao kako će njegov oporavak zaustaviti prisustvovanje finalnoj utakmici FA kupa njegovog voljenog Manchester Uniteda i Chelseaja na Wembleyu u subotu.

Ali on je rekao svojoj obitelji u bolničkom krevetu: “Da, finale FA kupa ću propustiti – ali što mislite o Kijevu?”

Izvor kluba je rekao: “Naravno da bi volio biti u Kijevu 26. svibnja kako bi vidio svog bivšeg igrača i zvijezdu Cristiana Ronalda u akciji za Real Madrid protiv Liverpoola.”

“Ronaldo vidi Sir Alexa kao oca. Ali Sir Alex treba mnogo odmora i morat će slijediti stroge upute svog konzultanta da se potpuno oporavi.”

Legendarni menadžer Manchester Uniteda, koji je imao krvarenje mozga, u subotu ujutro je otišao u bolnicu.

Njegove prve riječi nakon što je izašao iz kome nakon operacije u salfordskoj kraljevskoj bolnici, Gtr Manchester, bile su: “Kako je Doncaster odigrao?”

Izvor kaže: “Tipični Sir Alex – ne može prestati govoriti o nogometu. Njegove prognoze su dobre, već je reorganizirao svoj dnevnik.”

Fergieeva supruga Cathy i njegovi sinovi Darren, Jason i Mark bili su kraj njegovog kreveta. Rekli su da su njegovi napori ‘zadovoljavajući i iznimno ohrabrujući.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!