NaslovnicaVijestiPrvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa: Liverpool doveo tinejdžera iz Srbije za...

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa: Liverpool doveo tinejdžera iz Srbije za 7 miliona eura

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa je mladi igrač iz Srbije kojeg će platiti 7 miliona eura. Marko Grujić se dogovorio sa Liverpoolom na petogodišnji ugovor koji će biti vrijedan 7 miliona eura iz Beogradske Crvene Zvezde.

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa

Vrlo talentovani Srpski internacionalac ispod 21 godine, očekuje se da će otići u Liverpool ovog tjedna i bit će podvrgnut medicinskim pregledima.

Liverpool će mladog igrača Crvene Zvezde platiti 7 miliona eura da bi ga doveo u svoje redove.

Međutim, pod uslovima sporazuma, Redsi će dobiti 1 miliona eura natrag kao naknadu za kredit nakon što su pristali da Grujić ostane u svojoj državi do kraja sezone.

Liverpool je postigao sporazum sa Markom Grujićem uoči januarskog prelaznog roka, a Grujić očekuje let za Veliku Britaniju da odradi medicinske preglede ovog tjedna, prije nego završi transfer vrijedan 7 miliona eura.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Ovaj tinejdžer će potom biti posuđen natrag u Crvenu Zvezdu za ostatak sezone prije nego što dođe na stalno u Kloppovu ekipu, a to će se desiti u ljeto 2016. godine.

Izvršni direktor Liverpoola Ayre je prošle sedmice bio u Beogradu da završi sve oko Jurgen Kloppovog prvog pojaćanja na Anfieldu.

Na početku se Liverpool bojao da će izgubiti u borbi za ovog talentovanog Srbijanca, ali na kraju je Klopp osobno pričao sa Grujićem i dogovorio sa njim sve uslove.

Grujić je prošao kroz sve redove omladinske škole u Crvenoj Zvezdi i napravio svoj prvi debi u 17-oj godini.

Od tada je postao veliki miljenik fanova i mnogo je pomogao svom klubu u utrci za vrh tabele.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!