NaslovnicaVijestiPrvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa: Liverpool doveo tinejdžera iz Srbije za...

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa: Liverpool doveo tinejdžera iz Srbije za 7 miliona eura

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa je mladi igrač iz Srbije kojeg će platiti 7 miliona eura. Marko Grujić se dogovorio sa Liverpoolom na petogodišnji ugovor koji će biti vrijedan 7 miliona eura iz Beogradske Crvene Zvezde.

Prvo i zvanično pojačanje Jurgen Kloppa

Vrlo talentovani Srpski internacionalac ispod 21 godine, očekuje se da će otići u Liverpool ovog tjedna i bit će podvrgnut medicinskim pregledima.

Liverpool će mladog igrača Crvene Zvezde platiti 7 miliona eura da bi ga doveo u svoje redove.

Međutim, pod uslovima sporazuma, Redsi će dobiti 1 miliona eura natrag kao naknadu za kredit nakon što su pristali da Grujić ostane u svojoj državi do kraja sezone.

Liverpool je postigao sporazum sa Markom Grujićem uoči januarskog prelaznog roka, a Grujić očekuje let za Veliku Britaniju da odradi medicinske preglede ovog tjedna, prije nego završi transfer vrijedan 7 miliona eura.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Ovaj tinejdžer će potom biti posuđen natrag u Crvenu Zvezdu za ostatak sezone prije nego što dođe na stalno u Kloppovu ekipu, a to će se desiti u ljeto 2016. godine.

Izvršni direktor Liverpoola Ayre je prošle sedmice bio u Beogradu da završi sve oko Jurgen Kloppovog prvog pojaćanja na Anfieldu.

Na početku se Liverpool bojao da će izgubiti u borbi za ovog talentovanog Srbijanca, ali na kraju je Klopp osobno pričao sa Grujićem i dogovorio sa njim sve uslove.

Grujić je prošao kroz sve redove omladinske škole u Crvenoj Zvezdi i napravio svoj prvi debi u 17-oj godini.

Od tada je postao veliki miljenik fanova i mnogo je pomogao svom klubu u utrci za vrh tabele.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!