NaslovnicaVijestiPRVO POJAČANJE BARCELONE ZA 2018/19 SEZONU: Sve je dogovoreno, zvanična potvrda poslije...

PRVO POJAČANJE BARCELONE ZA 2018/19 SEZONU: Sve je dogovoreno, zvanična potvrda poslije Svjetskog prvenstva

Vratite se šest mjeseci unazad i sjetite se da je došlo do transfer sage koja uključuje Manchester United i Antoine Griezmanna. U ljetnom prijelaznom roku se činilo vrlo izglednim da će Crveni đavoli potpisati Francuza za rekordnu naknadu.

Prvo pojačanje Barcelone

Međutim, kada je Atletico Madrid otkrio da je žalba protiv njihove zabrane transfera odbijena, taj transfer je propao, jer ga španjolski klub nije mogao zamijeniti.

Sada kada Atletico ponovo može potpisivati igrače – i nakon dolaska Diego Coste – ponovo se raspravlja o Griezmannovoj budućnosti.

Ali United je sada gotovo doveo Alexis Sancheza i čini se da više nema potrebe za Griezmannom.

[su_bonus]

Dakle, čini se da sve ceste vode do Barcelone.

Katalonski klub je jako povezan sa napadačem, a vrlo zanimljivo izvješće upravo je objavio španjolski medij Sport.

Tvrde da Barca i Griezmann imaju ‘tajni dogovor’ za transfer sljedećeg ljeta.

U stvari, sporazum je toliko konkretan da Griezmann mora platiti naknadu Barceloni, ako odluči da ne napravi taj transfer. Slično tome, Barcelona bi morala platiti naknadu Griezmannu ukoliko žele da se povuku iz ovog dogovora.

Kao što je to često dešava u modernom nogometu, uvjeti ugovora su dogovoreni sa igračem i klubom, ali naknada za transfer još uvijek treba biti dogovorena.

[su_watch_live_football]

Blaugrana pokušava pregovarati, tako da ne moraju platiti punu klauzulu od 100 milijuna eura, ali Atletico inzistira na tome.

U svakom slučaju, izvješće navodi da ‘Barcelona ima svoje prvo pojačanje za sezonu 2018/19’ i da ništa ne može poremetiti taj transfer.

Dogovor je do sada napredovao, jer već razmišljaju o tome kada treba otkriti svog novog igrača na službenim stranicama.

Uz otvaranje tržišta 1. srpnja, Griezmann se nada da će i dalje biti u Rusiji sa francuskom reprezentacijom u posljednjim fazama Svjetskom prvenstva. Međutim, vrlo je vjerojatno da će čekati do završetka turnira, kako bi napravili zvaničnu objavu.

Kada Griezmann pređe na Nou Camp, Barca će imati nevjerojatnu napdačku skupinu koju će činiti Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Luis Suarez i Lionel Messi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!