NaslovnicaVijestiPrvo pojačanje Guardiole u Cityju: On je ogroman talenat, bila bi čast...

Prvo pojačanje Guardiole u Cityju: On je ogroman talenat, bila bi čast imati ga u svojoj ekipi

On je ogroman talenat, bila bi čast imati ga u svojoj ekipi, rekao je Pep Guardiola. Njemačko čudo od djeteta Leroy Sane će, kako navode strani mediji biti prvo pojačanje koje će Pep Guardiola dovesti u Manchester City, kada dođe na kraju sezone.

On je ogroman talenat

Zvijezda Schalkea, Sane, koji je napunio 20 godina prošlog mjeseca, je ocijenjen kao jedan od najtalentovanijih igrača današnjice, i vrlo lahko bi mogao da ode u ljetnom prijelaznom roku u neki od najvećih klubova u Europi.

Sin bivše zvijezde senegalskog nogometa, Souleymane Sane-a, već je praćen od strane Arsenala i Liveproola, i oba kluba ga očajnički žele u svojim redovima.

[su_bet_at_home_1]

Menadžer Schaklea, Roberto Di Matteo je rekao da je vrijednost Sane-a porasla na 40 miliona funti, a za Njemačku je debitirao tek u Novembru.

Guardiola nije skrivao svoje divljenje koje ima prema Sane-u. Prošle godine je Španjolac, koji preuzima City na kraju godine, rekao: “Leroy je ogroman talenat i mogu samo da čestitam Njemačkoj što je uspjela ugrabiti jednog takvog talenta kao što je on.”

Sane je ugovorom vezan za Schalkedo 2019. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!