NaslovnicaVijestiOTKRIVENO PRVO POJAČANJE LIVERPOOLA OVE ZIME: Unatoč tome što mu nije potrebno,...

OTKRIVENO PRVO POJAČANJE LIVERPOOLA OVE ZIME: Unatoč tome što mu nije potrebno, Klopp dovodi pojačanje u obrani!

Bit će zanimljivo vidjeti kako se Liverpool odlučio proći kroz sljedećih nekoliko transfer rokova. Oni nemaju očigledne nedostatke u prvom timu, ali Jurgen Klopp uvijek želi nova pojačanja i konkurenciju u svom timu.

OTKRIVENO PRVO POJAČANJE

Ako niti jedna od njihovih zvijezda ne ode, ima smisla nastaviti dodavati mlađe igrače koji imaju talent za konkurenciju igračima prvog tima umjesto da bacaju novac okolo, dovode velike zvijezde i eventualno narušavaju ravnotežu tima.

Sepp van den Berg izgledao je kao savršen primjer toga kad je stigao na ljeto, mlad je i pokazao je da je dovoljno dobar za igranje seniorskog nogometa unatoč mladoj dobi. Prema izvještaju sa 90min.com, mogao bi postojati još jedan sličan transfer.

Oni tvrde da se očekuje da će Liverpool pobijediti svoje suparnike iz Premier lige u potpisivanju Coventryjevog beka Sama McCalluma. Tada se očekuje da će se vratiti u Coventry na posudbu do kraja ove sezone, prije nego što će se igrati iza Andyja Robertsona, te se boriti za mjesto sljedeće godine.

Njegova je priča zanimljiva, on ima samo 19 godina, ali zapravo je napravio korak do seniorskog nogometa iz Herne Baya 2018., tako da njegov put do profesionalnog nogometa nije uobičajeni.

Oni također ukazuju na to da može igrati desno i u sredini, tako da je njegova svestranost još jedna stvar koja je impresionirala sve skaute. Nigdje nema znaka koliko bi Liverpool trebao platiti da ga dovede, ali male su vjerojatnoće da će to biti ogroman iznos.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!