NaslovnicaVijestiPrvo Rooney, a sada još dvije zvijezde Uniteda privukle pažnju kineskih klubova

Prvo Rooney, a sada još dvije zvijezde Uniteda privukle pažnju kineskih klubova

Prvo Rooney, a sada još dvije zvijezde Uniteda privukle pažnju kineskih klubova. Marouane Fellaini u Juan Mata su najnovije mete bogate kineske Super lige. Daily Star tvrdi da su veznjaci Manchester Uniteda već pričali sa svojim agentima o tome.

sada još dvije zvijezde Uniteda privukle pažnju kineskih klubova

Fellaini koji ima 28. godina se nada ostanku i produženju ugovora na Old Traffordu prije odlaska na Euro 2016. ovog ljeta sa Belgijom.

Ali, United do sada nije dao Fellainiju, koji se iz Evertona pridružio za 27 miliona funti prije tri godine, nikakvu naznaku da će mu biti ponuđen novi ugovor.

Kineska delegacija u Manchesteru je nedavno djelovala u ime svoje lige općenito, ali nije spomenut određen klub.

[su_netbet_psgchelsea]

Veliki san za Kinu je da potpišu Fellainijevog klupskog kolegu Wayne Rooneya, koji ima 30 godina.

Još jedan igrač koji je zainteresovao klubove iz kineske Super lige je španjolski reprezentativac Juan Mata, koji je meta najmanje tri kineska kluba.

Veliki broj visoko-profilnih igrača iz Europe je otišlo u kinesku Super ligu u januarskom prijelaznom roku, sa Chelseajevim Ramiresom, koji je jedna od najvećih zvijezda koje su otišla za Aziju.

Mata je visoko na listi želja nekoliko kineskih klubova, koji su spremni da 27-godišnjaku ponude sedmičnu platu od 170.000 funti.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!