NaslovnicaVijestiPSG dobiva novog trenera

PSG dobiva novog trenera

PSG ima jednu od najjačih ekipa na svijetu, a prema mnogim analitičarima najveći problem Parižana predstavlja trener Laurent Blanc.

PSG dobiva novog trenera

Kako navode mediji u Francuskoj, već sljedeće ljeto se sprema otkaz za ovog trenera bez obzira koje on uspjehe ostvario ove sezone sa PSG-om. Takođe, neki su otišli toliko daleko da već predstavljaju koja su tri kandidata za klupu ovog slavnog francuskog kluba.

Kako oni navode, prvi kandidat je Jose Mourinho koji neće dočekati kraj sezone na klupi Chelseaja, a prema njihovim izvorim na klupu Plavaca mogao bi doći Diego Simeone, dok bi Portugalac utočište odmah našao u Parizu.

Druga meta je Pep Guardiola koji se najviše povezuje sa odlaskom na Etihad u Manchester City, ali teško je za očekivati da će Bayern pustiti Pepa sada kada Bayern igra fudbal sa druge planete.

Treća i posljednja opcija za Parižane je ‘vječni trener Arsenala’, Arsene Wenger koji ima ugovor sa ovim klubom do 2017. godine nakon kojeg je najavio povlačenje.

Međutim i ova opcija je veoma teška za realizaciju znajući da je uprava Topnika ponudila novi ugovor francuskom stručnjaku u kojeg imaju puno povjerenje.

PSG dobiva novog trenera

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!