NaslovnicaVijestiPSG doveo još jednog igrača Barcelone: Nakon Neymara, došao je i 'novi...

PSG doveo još jednog igrača Barcelone: Nakon Neymara, došao je i ‘novi Messi’

PSG doveo još jednog igrača Barcelone: Nakon Neymara, došao je i ‘novi Messi’. Tijekom ljeta, PSG je potpisao igrača koji se zove Neymar iz Barcelone. On je trebao da bude nasljednik Messija na Nou Campu, ali je otišao za 222 milijuna eura.

PSG doveo

No, PSG se vratio u Kataloniju po više igrača, potvrdivši potpisivanje Kays Ruiza, bivše Barcelonino čudo od djeteta koje je pušteno iz kluba u 2015. godini, u dobi od 12 godina.

Sada je 15-godišnjak Ruiz u francuskim divovima i već je pozvan za Francusku U16

Ruiz je bio dio skupine La Masijevih mladih talenata, koje je Barcelona morala pustiti zbog toga što ih je FIFA kaznila zbog nepravilnog potpisivanja maloljetnika prije dvije godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ruiz je nazvan ‘novi Lionel Messi’, nadimak koji dobije bilo koji tinejdžer koji ima talenat, no dječak je zasigurno impresionirao tijekom pet godina sa Barcelonom, kojoj se pridružio u dobi od sedam godina.

https://twitter.com/UltraSuristic/status/908297269912506368

PSG je potvrdio sporazum putem Twittera, ali neće moći službeno potpisati Ruiza na profesionalni ugovor sve dok ne navrši 16 godina.

Ovaj potez će dodatno razbijesniti Barcelonu, koja, ne samo da je izgubila Neymara, već su također uskraćeni za Marco Verrattija i Angel Di Mariju koje su htjeli da dovedu iz PSG-a.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!