NaslovnicaVijesti"PSG je u prednosti u Ligi prvaka ove sezone!"

“PSG je u prednosti u Ligi prvaka ove sezone!”

Trener francuskog Paris Saint-Germaina Laurent Blanc vjeruje da im velika prednost u prvenstvu daje velike šanse u Ligi prvaka, jer osjeća da su ostali veliki europski klubovi previše fokusirani na domaće izazove.

Zvijezda PSG-a u Manchester Unitedu za 40 miliona funti

Blancov tim je sada u prednosti od nevjerovatna 22 boda ispred drugoplasiranog Monaca u ligi, nakon što su prvi put poraženi tek prošle nedjelje protiv Lyona.

S druge strane, u ruskoj Premier ligi u borbi za titulu je pet klubova, u Seriji A tu su Juventus i Napoli, a Bayern je nakon poraza od Mainza dozvolio Borussiji Dortmund da se približi na pet bodova razlike.

50-godišnji Francuz smatra da ključne utakmice u završnici sezone u velikim europskim ligama mogu ići u korist njegovom timu u Ligi prvaka.

“U drugim ligama kao što je Engleska, upoznat sam sa našim protivnikom Chelseajem, i mogu vam reći da su više fokusirani na prvenstvo, i uvijek žele igrati u najjačim postavama.”

“Pogledajte Bayern Munchen i ostale velike europske klubove. Oni svi se suoče s nekim ključnim utakmicama u svojim ligama. Oni ne podcjenjuju svoju ligu, nisu kao mi u Francuskoj, samo zato što smo iz Pariza i što vodimo sa dosta bodova razlike na vrhu tabele.”

“Mislim da zbog ove situacije naše šanse u Ligi prvaka su još veće. Paris je jedan od klubova koji namjerava osvojiti to takmičenje ove sezone i mislim da je pritisak na tome sve veći.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!