NaslovnicaVijestiPSG kupuje u Premier ligi: Početkom tjedna se očekuju završni pregovori

PSG kupuje u Premier ligi: Početkom tjedna se očekuju završni pregovori

PSG kupuje u Premier ligi. Austrijski reprezentativac, Marko Arnautović, koji je senzacionalan ove sezone, potpisao je za Stoke za 2 miliona funti u 2013. godini, ali je privukao pažnju francuskih divova.

PSG kupuje u Premier ligi

Paris Saint-Germain želi da potpiše Marka Arnautovića iz Stoke-a, navodi Tom Hopkinson iz Sunday People magazina.

Francuski divovi već duže prate austrijskog napadača i nakon što je pokazao nevjerovatnu formu ove sezone, oni će krenuti svim snagama da bi ga doveli u svoje redove.

PSG je razgovarao sa predstavnicima igrača i napravio početni pristup Stoke-u. Klub ne želi da izgubi ovog igrača koji je nastupao zajedno sa Bojanom i Shaqirijem ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ali, bogati PSG želi ponuditi 7.5 miliona funti i nadaju se da će to biti dovoljno da se otvore pregovori.

Arnautović se nada da će se sastati sa trenerom Mark Hughesom i ostalim čelnicima Stoke-a kako bi se sve ovo moglo završiti početkom novog tjedna.

Arnautović se pridružio Stoke-u za 2 miliona funti iz njemačkog kluba Werder Bremena u 2013. godini i stigao je sa reputacijom lošeg momka, koju je prvobitno stekao i Italiji dok je igrao pod vodstvom Jose Mourinha u Interu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!