NaslovnicaVijestiPSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

PSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

PSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

Paris Saint-Germain, nakon što su doveli Neymara krenuli su u lov na još jednu zvijezdu. Kako piše španjolski list AS, PSG se neće zadovoljiti svjetskim transferom broj jedan i dovođenjem Neymara za 222 milijuna eura, već želi angažirati i najtraženijeg mladog igrača – Kyliana Mbappea.

jedna zvijezda

Iako je Monaco poslao poruku zainteresiranim klubovima da neće pustiti osamanestogodišnjeg napadača po cijeni manjoj od 180 milijuna eura, Real Madrid je važio kao vodeći u utrci za Mbappeom, koji također nikad nije krio da mu je san da zaigra za “kraljeve”, jer mu je idol Cristiano Ronaldo.

Madriđani su bili spremni i da sačekaju, da se dogovore sa Mbappeom koji će ostati još jednu sezonu u MonaCu pa da se sljedeće preseli se na Bernabeu. Međutim, PSG ne želi čekati, već bi Monacovog vunderkinda zrabili odmah i priključi ga paklenom napadu sa Neymarom i Edisonom Cavanijem.

Conte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Dokaz da bi Jan Oblak u narednim danima mogao napustiti Ateltico Madrid i postati najskuplji golman

Theo Walcott: On je životinja, protivnici se neće htjeti suočiti s njim!

PSG je u subotu, u prvom kolu francuskog prvenstva savldao Amiens na svom stadionu sa 2-0, a Neymar je utakmicu gledao sa tribina. Golove za pariški tim postigli su Cavani i Pastore. Sljedeću utakmicu PSG igra protiv Guingampa sljedeći vikend.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!