NaslovnicaVijesti"PSG?! Nisam zainteresiran, već igram za najbolji klub na svijetu!"

“PSG?! Nisam zainteresiran, već igram za najbolji klub na svijetu!”

Talentirani španjolski nogometaš je rekao kako ga ne interesuju ponude drugih klubova, pa ni PSG-a, između ostalih, jer već igra za najbolji klub na svijetu.

najbolji klub

Mladi španjolski nogometaš Marco Asensio, koji blista u dresu madridskog Reala, izjavio je danas da ga ne interesuje nijedan drugi klub, pa čak ni eventualna basnoslovna ponuda Paris Saint-Germaina.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Paris Saint-Germain? Ne, hvala. Već igram za najbolji klub na svijetu i dok sam živ biću zahvalan Realu što je izabrao baš mene i pružio mi šansu” izjavio je Asensio.

On je sa dva spektakularna gola doprinio osvajanju Superkupa Španjolske protiv Barcelone i na taj način upotpunio povijesni niz, pošto je uspio da se upiše u listu strijelaca na debiju u svim natjecanjima – La Liga, Kup kralja, Superkup Europe, Superkup Španjolske i Liga prvaka.

I OVO JE MOGUĆE: Liverpool odbio ogroman novac za Coutinha

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler se seli na Otok

“Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea Wengera!”

Asensio je rođen na Palma de Mallorci, gdje je i počeo karijeru, a potom je na preporuku čuvenog španjolskog tenisača Rafaela Nadala stigao u Real.

Prvo je odigrao po sezonu na posudbi u matičnom timu i Espanyolu, a od prošle sezone jedan od najvećih aduta trenera Zinedinea Zidana.

Prošao je sve mlađe selekcije, a već je odigrao i tri utakmice za A reprezentaciju Španjolske.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!