NaslovnicaVijestiPSG NUDI 90 MILIJUNA FUNTI? U Chelseaju zabrinuti! ZVIJEZDA ODLAZI!

PSG NUDI 90 MILIJUNA FUNTI? U Chelseaju zabrinuti! ZVIJEZDA ODLAZI!

PSG nudi 90 milijuna funti za zvijezdu Chelseaja! Klub sa Parka Prinčeva je zainteresiran za zvijezdu Chelseaja i spremni su dati ogroman novac kako bi ga doveli u svoje redove. PSG je navodno pripremio novac za potpisivanje francuskog internacionalca N’Golo Kantea, piše Mirror.

PSG NUDI

Prvaci Francuske lige, koji su završili 13 bodova u odnosu na drugoplasirani Monaco u posljednjoj sezoni u Francuskoj, povezani su sa mega transferom za Chelseajevu Zvijezdu uoči sezone 2018/19.

27-godišnjak, koji ima 24 odigrane utakmice za reprezentaciju. Postigao je jedan gol i pružio dvije asistencije u 48 nastupa na svim natjecanjima za ekipu iz Premier lige.

N’Golo Kante, koji je stigao na Stafmord Bridge u srpnju 2016. godine nakon što je došao za 32 milijuna funti iz Leicester Cityja, postigao je tri gola u 89 utakmica za Plavce.

Međutim, izvješće sugerira da je PSG spreman platiti nevjerojatnih 90 milijuna funti za obrambenog veznog igrača ovog ljeta, budući da njihov novi menadžer Thomas Tuchel priprema svoj prvi mandat na Parku Prinčeva.

N’Golo Kante ima ugovor u Chelseaju do lipnja 2021. godine, a započeo je i svoje Svjetsko prvenstvo sa Francuskom protiv Australije, gdje je njegov tim bio bolji sa 2-1 u prvoj utakmici u Rusiji.

Trenutačno Chelseajeva rekordna prihvaćena ponuda je 60 milijuna funti koje su dobili za Oscarov transfer u Šangaj SIPG prošle godine.

Da li će se ovaj transfer ostvariti nismo sigurni, ali ništa nas ne bi iznenadilo od PSG-a.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!